Päivitetty 13.01.2019

Kodin saanut koira: LADY CASSIE


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
steriloitu


Perustiedot ja tausta
13.10.2018

Anda Popescu on kodittomien eläinten hyväksi ammatikseenkin työtä tekevä nuori nainen. Morenissa, noin 1,5h ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsee  hänen johtamansa Happy Dogs Moreni-löytökoiratarha. Tarhalla asustaa tällä hetkellä noin 100 koiraa, joiden olot ovat moniin muihin yksityisiinkin tarhoihin verrattuna varsin hyvät. Koirat pääsevät päivittäin ulkoilemaan vapaana tarhan ulkoilupihalle, jossa ne saavat rentoutua, haistella ja leikkiä. Tarhan koirat asuva pääosin häkkejään yksin, ja niistä huolehtii kaksi palkattua työntekijää sekä tarhalla käyvät vapaaehtoiset, Anda itse mukaan lukien. Kaikkia koiria on mahdollisuus testata kissojen ja lasten kanssa.

Yksi tarhan koirista on ihastuttava rouvaskoira Lady Cassie, joka lisättiin Kulkurien adoptio-ohjelmaan lokakuussa 2018. Sen tarina hylättynä tarhakoirana alkoi kuitenkin jo paljon kauemmin, vuonna 2014. Silloin Lady Cassie tuotiin tarhalle yhdessä pentujensa kanssa. Pennut se oli synnyttänyt paikalliseen parkkihalliin. Pennuista vain yksi selvisi ja se adoptoitiin paikallisesti.  Kultainen Lady Cassie odottaa yhä.

Kulkurien aktiivien tavatessa Lady Cassien ensi kerran, hurmasi rouva heidät välittömästi. Häkin ulkopuolelle se vaikutti todella rauhalliselta. Se katseli ympärilleen ja ihmetteli maailma. Häkkin mentäessä mamma innostui ja odotti ihmisiä peppu pystyssä. Häkissä ujous kuitenkin hieman iski ja tuttavuutta tehdessä Lady Cassie poistui aina välillä hakemaan kopista turvaa. Rouva tuli kuitenkin itsenäisesti haistelemaan ja antoi koskea  ja silitellä. Häkikikavereidensa kanssa Lady Cassie tulee hyvin toimeen. Se ei provosoitunut millään tavoin, vaikka häkkikaveri vaikutti välillä sekoavan riemusta ihmisiä nähdessään. Lady Cassie arvostaisi varmasti rauhallista aikuiskotia, jossa harjoitella kotikoiran ihanuutta omaan tahtiinsa. Tarhaoloissa Lady Cassie ei hauku.

Lady Cassie on n. 45cm ja 12kg painava.

Päivitykset
13.1.2019
Lady Cassie saapui eilen ikiomaan kotiinsa. Onnea Cassie ja perhe. 

2.11.2018
Herttainen Cassie on varattu omaan kotiinsa Suomeen <3

—————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cassie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cassie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Maarit Auranen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.