Päivitetty 13.10.2014

Kodin saanut koira: LADY X


Lady x5 0914

 

LADY X

* n. 1,5 v

* narttu

* steriloitu

 

 

 

09.09.2014
Romanian kunnallisia tarhoja ei oikein voi kutsua edes tarhoiksi. Ne ovat lähinnä säilytyslaitoksia, joihin koirat tuodaan, työnnetään häkkeihin ja jätetään olemaan. Toiset menehtyvät nälkään ja tauteihin, mutta joskus koiralla on onnea ja joku elänsuojelijoista päätyy tarhalle pelastamaan koiria.

Anda ja Alina Murgu, suflete Dragi-yhdistyksen voimakaksikko, vierailevat toisinaan Oltenitan kunnallisella tarhalla. Koska tarhojen olot ovat hirveät, yrittävät nämä naiset saada sieltä edes muutaman koirayksilön elämän muutettua parempaan. Kaksi kuukautta sitten Anda ja Alina näkivät pikkuruisen Lady x:n häkissään ja ottivat sen Oltenitasta omalle tarhalleen Furmusaniin turvaan.

Lady x on n. 1,5 nuori neitoikainen, jolla on painoa 4-5 kiloa. Lady x on siis hyvin pienikokoinen. Lady x on luonteeltaan kiltti ja ystävällinen ja kaikki ihmiset ovat Ladyn mielestä mukavia. Sosiaalisuus ja rauhallisuus ovat piirteitä, jotka näkyvät lady x:stä kauas. Muiden koirien ja kissojen kanssa Lady tulee hyvin toimeen.

Lady x:n sisäsiisteydestä ei tiedetä, kuten Oletnitassa, myös Andalla Lady x asustaa ulkotiloissa, eikä tiedetä onko tyttö ollut koko elämänsä aikana juurikaan sisällä. Hihnalenkkeilykään tuskin on tuttua tälle neidolle. Haukkumista Lady x ei ole tarhaolosuhteissa harrastanut, joten kerrostalokin sopisi asuinmuodoksi paremmin kuin hyvin.

18.09.2014
Lady x saapuu kotihoitoon Suomeen 20.9.2014

23.09.2014
Pieni ja hurmaava Lady x saapui kotihoitoon Suomeen la 20.9. Lady on nyt ollut muutaman päivän kotihoidossa ja kaikki on sujunut oikein mukavasti. Lady x on osoittautunut reippaaksi ja uteliaaksi nuoreksi koiraksi, joka kulkee hihnassa mukavasti ja on sisäsiisti. Lady x tulee mainiosti kotihoitopaikkansa koirien ja kissojen kanssa toimeen.

08.10.2014
Lady X on varattu omaan kotiinsa.

13.10.2014
Lady x pääsi omaan kotiinsa viikonlopun aikana. Onnea Lady x ja perhe!

Kodin etsinnässä auttoi Johanna Lisko

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.