Päivitetty 13.10.2014

Kodin saanut koira: SILVER (Nyk. Sulo)


Silver

SILVER

* n. 4 vuotias

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

29.8.2014
Oliko Silverillä joskus ollut koti tai omistaja? Näin kai voisi sanoa, jossain epämääräisessä muodossa. Silver asusteli maalla, tuntemattoman ihmisen pihassa ja puutarhassa. Ihminen ei ollut Silverin omistaja, vastaavasti se ihminen joka joskus oli ollut Silverin omistaja, ei välittänyt tai huolehtinut pojasta pätkän vertaa. Niinpä erään karkumatkansa aikana Silver paineli menemään autotiellä ja joutui auton töytäisemäksi. Tuossa vaiheessa kuvioihin tuli Romanialainen eläinsuojelija Carmen Mandescu, joka poimi pojan mukaansa ja toimitti sen turvaan.

Carmen vei Silverin eläinlääkäriin jossa se todettiin terveeksi. Ainoastaan poika oli täynnä kirppuja ja punkkeja ja sen turkki oli täysin ylikasvanut takkukasa. Turkki ajettiin ja nyt Silveristä on kuoriutunut varsin komea ja luonteeltaan rakastettava pikkukoira.

Carmenin mukaan Silver näyttää bichon friseltä, mutta todennäköisesti pojassa on ripaus jotain muutakin rotusekoitusta. Silver on hyvin ystävällinen, kiltti ja leikkisä poika. Se rakastaa ihmisiä ja tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa, joten pojan tulevassa kodissa voisi olla myös leikkisä kaveri. Silver ei myöskään ole mikään räksyttäjä eli sen tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Koska poika on saanut jo rokotukset, se on valmis matkustamaan omaan kotiinsa mahdollisimman pian. Silverin säkäkorkeus on n. 30 – 35 cm hujakoilla.

Silver luovutetaan uuteen kotiinsa kastroituna, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna uuden EU-passin kera.
Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

26.9.2014
Silver on varattu omaan kotiinsa!

Silver on matkustanut omaan kotiin 11.10.2014

Varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.