Päivitetty 30.12.2014

Kodin saanut koira: LARA


IMG_2565LARA

* synt. 5/2014

*narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

12.11.2014

Lara on tällä hetkellä Romaniassa Glinan tarhalla etsimässä omaa kotiaan.
Lara ja sen veli Tobi ovat joskus asuneet kodissa, mutta jostain syystä niistä haluttiin eroon. Niille oli kotiehdokaskin jo, mutta koska koti olisi halunnut pistää koirat pihalle asumaan, päätti Asocitia A Doua Sansan Carmen puuttua asiaan ja hoitaa molemmille pennuille paremman kodin jostain muualta, niin Lara ja Tobi päätyivät sivuillemme etsimään omaa kotiaan.

Lara on todella sosiaalinen tapaus, se rakastaa ihmisiä ja tyttö kiipesikin heti syliin kun häkissä meni kyykkyyn. Lara selkeästi nauttii ihmisen huomiosta ja tyttö ei haluaisi millään lähteä ihmisen sylistä pois. Lara todettiin myös melkoiseksi pusukoneeksi jo lyhyellä tapaamisella. Neito tulee toimeen kaikkien kanssa ja asustaakin samassa tarhassa veljensä ja vanhemman koiran kanssa.
Lara on super iloinen tyyppi ja sillä tuntuu olevan aina hauskaa kaikkien kanssa.

Lara tulee kaipaamaan tulevalta kodiltaan paljon rakkautta ja yhdessä touhuilua. Larasta saa varmasti mitä parhaimman kaverin pitkille lenkeille ja mitä ihanimman kainalokaverin kylmiin talvi iltoihin. Lara ei varmasti sovi vain sohvaperunaksi, vaan tämä touhuaja tyttö tulee varmasti kaipaamaan omistajiltaan myös tekemistä ja aktiviteetteja.

Lara tulee kasvamaan alle 45cm korkeaksi ja painoa tytölle tulee noin 15-20kiloa. Lara on kropaltaan hieman ns. “makkaramallinen”.

Ennen yhteydenottoa tutustuthan huolella sivuiltamme löytyviin infohin: koiran omistajan opas, adoptoinnin kustannukset ja luovutussopimus.

Lara sai kodin Tuusulasta joulukuussa 2014.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.