Päivitetty 18.12.2014

Kodin saanut kissa: MUSTU, Erityisadoptio


_MG_2629
MUSTU

* n. 6-7 v

* naaras (steriloitu)

* suomalainen

Mustu on hellyydenkipeä neitokainen. Siinä on ripaus persialaista, mikä näkyy ulkonäössä hieman lyttänähkönä nenänä ja Mustulla on myös pidempi karva. Neiti tulee toimeen niin kissojen kuin koirienkin kanssa ja on mukavan rauhallinen persoona. Se on todella kiltti, utelias ja hauska kissa. Valitettavasti Mustulla on todettu sydänvika, mutta se ei vaadi lääkitystä.

Suomalainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

15.10.2014 Kuulumisia kotihoidosta
“Mustu on sopeutunut hyvin meidän vauhdikkaaseen kämppään. Ruokahalu on ollut melkoinen, eikä kissa enää ole alipainoinen. Välillä toisten kissojen leikit ovat hiukan liian hurjia, mutta sopu löytyy kyllä aina pian. Mustu on aktiivinen, utelias ja hellyydenkipeä kissa, jolle kelpaa aina syli. Mustulla on kuitenkin omat rajansa, hän ei ole mikään heittopussi. Mustu kyllä jahtaa leikkinaruja hetken, mutta kyllästyy nopeasti. Hänellä on omat leikkinsä. Ulkoiluttamista valjaissa ei ole vielä kokeiltu.

Mustu sopisi hyvin varsin monenlaisiin koteihin, sillä hän ei häiriinny suurestakaan hälystä (esimerkiksi muutto ei hetkauttanut häntä yhtään), tulee toimeen muiden kissojen kanssa, mutta ei ole niin yliaktiivinen että tarvitsisi jatkuvasti huomiota ja virikettä. Mustu ei anna retuuttaa itseään, vaan kynnet tulevat nopeasti esiin, joten pienten lasten tulee oppia kunnioittamaan kissan rajoja.”

Yhteydenotot Marille

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.