Päivitetty 20.08.2013

Kodin saanut: LEILA


 

LEILA

* aikuinen

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Leila on kiva leikkisä tyttö, joka on jäänyt kodittomaksi omistajan kuoleman johdosta. Leila on kiltti ihmiselle, mutta tykkää myös kissakavereista, joita hoitopaikassa Tallinnassa riittääkin joka lähtöön. Leila on tottunut myös hoitopaikan pieneen kissaystävälliseen koiraan. Hiukan ehkä ujo, mutta ystävällinen pörröhäntä ja luottamuksen synnyttyä hellyydenkipeä hyrisijä. Tytön luottamuksen voitettuaan tästä tytöstä saa hyvän ystävän ja siihen ei kauaa mene rauhallisella perheellä !

Leila tulee Suomeen kotihoitoon 24.5.

27.6.2013: Leila on mukavan rauhallinen ja hiljainen, hyvin vaatimaton tyttö ja kunhan talosta löytyy ihan oma rauhallinen makuupaikka, on tämä kissa tyytyväinen. Leila on nyt ollut
hoitokodissa Lahdessa muutaman viikon ja on tottunut jopa tämän talon
menoon, vaikka seurana onkin tällä hetkellä 5 kattia ja 4 koiraa. 😀
Eli muut kissat on Leilan mielestä ihan ok, ja koiratkin on ihan
sopivia kämppäkavereita. Ja koirien koollahan ei ole oikein väliä,
Leila on tottunut niin isoihin kuin pieniin. Antaa koiran nuolla ruokalautasenkin puhtaaksi eikä peräänny edes yhtään, hengailee vaan siinä parin sentin päässä katselemassa, hassu tyttö.

Leila rakastaa omaa pikku pesäänsä tai makuupaikkaansa,
jossa se viettää suurimman osan päivästä, makoillen ja katsellen
asunnon muuta elämää. Iltaisin tyttö lähtee aina pienelle
tutkimusmatkalle, katselemaan mitä kaikkea asunnosta löytyykään. Mutta
palaa aina omalle paikalleen, jossa se tuntee olevansa turvassa.
Leilalle sopiva koti on rauhallinen, jossa ei olisi hirveästi
menoa ja meininkiä. Leila pääsisi loistamaan paremmin vähän pienemmässä laumassa, jossa huiskan perässä ei heti ole muutama muukin kissakaveri. Rauhallinen kissa tai koirakaveri olisi ihan varmasti mukava seuralainen, mutta Leila pärjää kyllä talon ainoanakin kissana. Riitelevää sorttia se ei ole.
Leilasta joku saisi hyvän kaverin itselleen, sillä tyttö tykkää kovasti rapsutuksista, ei tee itse itseään tykö mutta on niin iloinen kun se huomataan..

Leilan kaikki hampaat on poistettu huonokuntoisina, mutta se ei elämää haittaa ja ruokakin maistuu hyvin. Eipä ole hammaslääkärikulujakaan enää tiedossa. Tyttö syö märkäruokaa ja myös kuivaruokaa kunhan ruokanapit ovat tarpeeksi pieniä, että niitä ei tarvitse pureskella. Puuttuvat hampaat eivät kerro ikää, mutta vanhaltakaan kissalta sirkeäsilmäinen Leila ei tunnu.

22.7.2013 Leila on alkanut itse tulla hoitotädin syliin, yleensä silloin kun tekeillä on jotain mielenkiintoista, kuten lapaset : )

6.8.2013 Lisätty Leilalle pari uutta kuvaa hengailemassa koirien kanssa sohvalla. Leila on semmoinen mussukka, tulee syliin vaikka katselemaan telkkaria, ei haittaa että siinä on jo pieni koira ja siinä ne sitten kylki kyljessä kyhnöttää. Joka päivä vähintään tulee sohvalle viereen. On Leila saanut joskus leikkihepulitkin, mutta harvemmin. Se on enemmän semmonen rauhallinen seikkailija, joka tutkii reittinsä tarkkaan ennenkuin edes lähtee liikkeelle. Lasitetulle parvekkeellekin se on vasta uskaltautunut ovelle kurkkimaan : )

Leila sai oman kodin koiran kaverina Valkeakoskelta elokuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.