Päivitetty 19.08.2014

Kodin saanut koira: LEXIE A


Lexie LEXIE

* arvioitu syntymäaika 12/2013

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

17.7.2014

Lexie tarina on hyvin poikkeuksellinen ja antaakin toivoa siitä että hyviä ihmisiä ihmisiä vielä löytyy. Lexien löysi kadulta eräs Lufthansan työntekijä, joka otti sen kiinni ja toimitti Onevetin luottohoitajalle Andreealle. Andreea onkin tuttu näky koirien kanssa lentokentällä, joten siksi tämä Lufthansan työntekijä tiesi mihin koiran voi antaa.

Lexie on luonteeltaan täyden kympin tyttö. Se asustaa tällä hetkellä Onevetin toimistossa ns. toimistokoirana. Se tapaa päivittäin uusia ihmisiä, kissoja ja koiria. Se ei näytä Lexietä jännittävän vaan päinvastoin. Tuntuu että Lexie nauttii hulinasta ympärillään ja siitä että se saa osakseen paljon huomiota. Lexie on siis sosiaalinen, reipas ja avoin koiranalku. Onevetin tytöt kuvailevatkin Lexietä täydelliseksi koiraksi. 🙂

Lexie on aktiivinen pieni koira mutta ei kuitenkaan mikään häslä. Se tykkää peuhata muiden kanssa mutta osaa myös rauhoittua. Lexie ei ole kovin äänekäs, joten asumismuodoksi Lexielle sopii myös kerrostalo. Koirakaverin seuraa Lexie varmasti arvostaisi mutta paikka omistajan ainoana silmäteränäkin Lexielle sopii.

Söpö ulkonäkö ei siltikään ole syy ottaa koiraa vaan koiran hankinta tulee olla tarkoin harkittu sillä parhaassa tapauksessa Lexie ilostuttaa omistajansa arkea vielä seuraavat kymmenen vuotta.

Pieni kaunis Lexie painaa vain 5,4kg eikä tule tästä enää kasvamaankaan. Rokotusohjelman läpikäytyään Lexie on valmis matkaamaan loppuelämän kotiinsa.

 

19.8.2014
Lexie matkasi 15.8.14 omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

 

 

Tutusthan kuitenkin sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Sailalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.