Kodin saanut: LILLI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

LILLI

* 3-vuotias
* naaras
* Virossa.

Tämä kaunis ja älykäs kissarouva on Rakveren tarhan jo lähes vakiokalustoa, omistajaperhe muutti pois eikä voinut ottaa kissaa mukaansa, joten päätyivät tuomaan tytön tarhalle. Lilli oli tottunut ulkoilemaan ja pyytämään hiiriä ja onkin siinä virassa kuulema ansioitunut.

Nyt Lilli on noin 3-vuotias ja odottanut uutta kotia kissaparakissa jo lähes vuoden. Lillistä näkee että sitä hieman harmittaa, kun on niin paljon toisia kissoja ympärillä koko ajan, eikä oikein tilaa omille ajatuksille, veisivätkö ne kukaties entisille kesäisille perhosniityille. Jos Lilli saisikin valita, se olisi mieluiten perheen ainoa kissa, ihan pienet lapset ovat todennäköisesti myös Lillille liian rajua seuraa. Lilli on ystävällinen ja nauttii silityksistä ja läheisyydestä, mutta tuntee myös oman arvonsa eikä suostu mihin tahansa pyöritykseen. Lillillä on pehmeä harmaa-valkoinen karvapeite, jonka kauneudesta se pitää hyvää huolta.

Lilli sai kodin Virosta.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: