Päivitetty 14.10.2012

Kodin saanut: DOORA


DOORA

* 8-9 kk

* narttu

* Virossa.

 

 

 

 

Doora on tullut Rakveren tarhalle pienenä pentuna emonsa Mannin ja sisarustensa kanssa. Muut pennut ovat jo saaneet kodit, vain Doora odottaa yhä omaansa.

Doora on nyt 8-9 kuukauden ikäinen, noin 45-50 cm korkuinen narttu, josta ensimmäinen kuvaava adjektiivi on hulvattoman hauska! Doora on elämäniloinen, reipas, hassu ja aktiivinen nuori neiti, joka saa riemukkaita ilohepuleita kun se pääsee häkistään tarhan aidatulle sisäpihalle juoksemaan. Doora moikkaa samaan avoimeen tyyliinsä kaikki tapaamansa koirat ja ihmiset, se kiipeää syliin, suikkaa suukon ja jatkaa häntä pystyssä matkaa seuraavan kohteen luokse.

Dooraa ei ole luonnollisestikaan tarhalla juuri koulutettu, joten se tulee vaatimaan opetusta ihan perusasioista lähtien. Hihnaan ja pantaan Doora on opetellut ja osaakin kulkea niissä kohtalaisesti. Uskon kuitenkin että Dooraa tulee olemaan miellyttävä kouluttaa, sillä se rakastaa touhata mitä vain ihmisten kanssa ja on nopea oppimaan.

Silmiin pistävä piirre Doorassa on, että se osaa käyttää koirien kieltä hämmästyttävän hienosti. Ohessa on yksi kuva missä Doora meni moikkaamaan pienten pentujensa kanssa asuvaa emoansa, joka oli puolustuskannalla puolustaessaan pentujaan. Doora kunnioittaa selvästi vanhempia koiria. Doora on myös asuttanut samaa häkkiä vanhemman nartun kanssa ongelmitta.

Dooran tuleva koti voisi sijaita melkeinpä millaisessa perheessä vain, Dooraa voidaan ajatella myös lapsiperheeseen, kunhan otetaan huomioon sen aktiivisuus ja kouluttamattomuus.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 7.8.2012

Doora sai kodin Virosta.

Päivitetty 13.8.2012

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.