POIROT

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

POIROT
* 2-vuotias
* uros (kastroitu)
* Virossa.

 

 

 

 

 

Poirot on 2-vuotias poikakissa, entinen kotikissa, jonka annettiin kulkea vapaasti eikä sitten enää haluttu ottaa sisälle. Mutta se ei näy tämän karvakerän luonteessa, hän rakastaa ihmisiä ja on luonteeltaan viisas, tasapainoinen, kaunis ja voimakas. Karva on silkkinen ja kiiltävä, aina kuin juhlapuvussa.

Poirotin päivä sujuu kissojen Turvakodissa niin, että hän ensin aamulla aterioi, sukii sitten huolella komeat viiksensä ja käy leikkimään. Tämä pieni mustavalkoinen varjo vaanii pahaa-aavistamattomia asuinkumppaneitaan, jahtaa hännästä ja jos eivät ymmärrä leikin päälle, hyppää Poirot tyylikkäästi niskaan. Sitten tasoittaa taas viikset ja seuraavan uhrin kimppuun. Poirot on kuitenkin yllättävän suosittu muiden kissojen keskuudessa ilkikurisuudestaan huolimatta. Kissakaveri voisikin olla Poirotin uudessakin kodissa. Muuten suuri osa Poirotin päivästä kuluu juttelemalla ja kyselemällä, hieman erilaisella äänellä kuin muut kissat, ehkä ranskaksi ken tietää:  “Où est ma maison?” – “Missä kotini on?”

Poirot sai uuden kodin Virosta.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: