Kodin saanut koira: SKY (nyk. Kaitsu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SKY

*  1½ – 2 vuotias

* uros

*Romaniassa.

 

 

 

 

Persoonallisen näköinen, omaa  kotia etsivä Sky on tällä hetkellä Romaniassa Anda Murgun luona.

Joskus Andan aidan yli heitetään  koiria ja tällöin muut koirat voivat  reagoida aggressiivisesti säikähtäessään uusia tulokkaita. Näin päätyi myös Sky Andan luokse, kun se toisen koiran kanssa heitettiin aidan yli Andan pihalle.  Tällä kertaa Anda onneksi ehti kaverusten  luokse ennen kuin muu lauma ehti reagoida yllättävään tilanteeseen. Näin kaikki koirat saivat mahdollisuuden  tutustua rauhassa toisiinsa.

Skysta on lyhyessä ajassa kuoriutunut leikkisä, ystävällinen ja kiltti koira, joka tulee kaikkien kanssa toimeen karvoihin katsomatta. Sky ei tarhalla ole haukkunut. Skyn suhteen on kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että poika on ollut Andalla vielä kovin vähän aikaa ja käytös voi kotioloissa muuttua, niin kuin kaikilla kodittomilla koirilla.

Sky on noin 1½ – 2 vuotias, hyvin pieni ja laiha suunnilleen 8 kilon painoinen pikkuherra. Sky tullaan luovuttamaan sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä.

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

Päivitetty 15.8.2012

Sky on varattu.

Päivitetty 25.8.2012

Sky sai kodin Suomesta.

Päivitetty 2.9.2012

Kuvaa klikkaamalla se näkyy suurempana.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: