Kodin saanut: SNOOPY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SNOOPY

* n. 1.5 vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa.

 

 

 

Koditon Snoopy –koira  elää tällä hetkellä Bukarestilaisen eläinlääkäriasema OneVetin hoitolassa.

Suloinen, töpöhäntäinen Snoopy on pienikokoinen omaa kotia etsivä uroskoira. Snoopy on luonteeltaan ystävällinen ja sosiaalinen, mutta saattaa aluksi jännittää uusia ihmisiä. Muiden koirien seurassa Snoopy kuitenkin rohkaistuu myös uusien ihmistuttavuuksien suhteen. Snoopy tulee hyvin toimeen muiden koirien ja ihmisten kanssa.

Snoopy etsii sitoutunutta kotia, jossa se saa tottua rauhallisesti arjen askareisiin ja olla osana perhettä, rakastettuna jäsenenä.

Snoopy on n 6-7 kilon painoinen, kastroitu pieni koira. Snoopy tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä.

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Päivitetty 15.8.2012

Snoopylle lisätty kuva

Päivitetty 24.8.2012

Snoopy sai kodin toisen yhdistyksen kautta.

Päivitetty 9.9.2012

Klikkaamalla kuvaa se näkyy suurempana.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: