Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: LILYTA


 LILYTA

* 2 v

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

31.7.2013

Lilyta asustaa tällä hetkellä pelastajansa kotona Romaniassa, mutta matkaa pian Onevetin hoitolaan odottamaan omaa kotiaan. Lilyta on ollut aiemmin kotikoirana ja päätynyt omistajan sairastumisen vuoksi kunnalliselle koiratarhalle josta neito on käyty pelastamassa.

Lilytan taustojen ansiosta tämä neito onkin täysin sisäsiisti ja muutenkin oppinut elämään sisätiloissa. Lilytan kodin saannilla alkaakin olemaan kiire etteivät kaikki nämä kotona opitut asiat mene hukkaan hoitolassa.

Lilyta on lempeä, kiltti ja avoin pieni koira, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa hyvin. Kissoja Lilyta ei ole tavannut mutta jos tulevassa kodissa kissoja on niin uskoisin että Lilytakin niihin pikkuhiljaa tottuisi.

Ihmisten kanssa Lilyta on avoin ja tykkää olla sylissä rapsuteltavana, Lilyta sopisi luonteensa puolesta varmasti myös lapsiperheeseen. Lilyta ei juurikaan hauku, joten kerrostalokin sopisi tälle tytölle asumismuodoksi.

Lilyta on noin 15-20cm korkea ja painaa vain noin 5kg.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

9.8.2013

Lilyta on varattu omaan kotiin Suomeen!

24.8.2013

Lilyta on saanut oman kodin Suomesta 23.8.2013.

Lilytan kodinsaannissa auttoi Saila.

asustaa tällä hetkellä pelastajansa kotona Romaniassa, mutta matkaa pian Onevetin hoitolaan odottamaan omaa kotiaan. Cosette on ollut aiemmin kotikoirana ja päätynyt omistajan sairastumisen vuoksi kunnalliselle koiratarhalle josta neito on käyty pelastamassa. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-cosette/#sthash.sg4i0xfk.dpuf

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.