Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: MINCA


MINCA

* n. 7kk

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

1.7.2013

Minca on löydetty 4 kuukautta sitten kadulta ja Carmen Mandescu toimitti Mincan Onevet hoitolaan, missä siis Minca edelleen asuu.

Minca on aktiivinen nuori koira, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa sukupuoleen katsomatta ja tykkääkin painiskella koirakaveriensa kanssa. Ihmisiä Minca rakastaa ja tykkääkin oleilla ihmisten kainaloissa rapsuteltavana.

Mincan oikea takajalka on leikattu kun Minca oli nuorempi, muistona tästä operaatiosta ovat enää arvet oikeassa takajalassa. Minca oli jotenkin onnistunut murtamaan luun oikeasta takajalastaan, onni onnettuudessa että Minca on näinkin nuori koira koska nuorilta koirilta murtumat paranevat paljon paremmin. Tällä hetkellä Minca käyttää jalkaansa hyvin ja ei vaikuta että jalka Mincaa ainakaan tällä hetkellä vaivaisi.

Tulevan kodin on kuitenkin syytä varautua että jossain vaiheessa elämää Mincan jalka voi alkaa kipeytymään. Tulevan kodin täytyykin sitoutua hoitamaan Mincan jalkaa tarpeen vaatiessa sen vaatimalla tavalla. Tulevan kodin on myös hyvä valmistautua tarvittaessa fysioterapiaan jne, ja että liikunnan tulee olla koiran kunnon mukaista pitkällä tähtäimellä.

Tulevassa kodissa Mincalla voisi olla koirakaveri odottamassa.

Minca on noin 50cm korkea ja painaa noin 15kg eikä tulee juuri siitä enää kasvamaan.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.


21.7.2013

Minca on varattu.

 

24.08.2013

Minca on saanut oman kodin Suomesta <3

Mincan varausta hoiti Salla.

 

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa  koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

– See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-maya/#sthash.UCk9mqFy.dpuf

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.