Kodin saanut: MINCA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

MINCA

* n. 7kk

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

1.7.2013

Minca on löydetty 4 kuukautta sitten kadulta ja Carmen Mandescu toimitti Mincan Onevet hoitolaan, missä siis Minca edelleen asuu.

Minca on aktiivinen nuori koira, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa sukupuoleen katsomatta ja tykkääkin painiskella koirakaveriensa kanssa. Ihmisiä Minca rakastaa ja tykkääkin oleilla ihmisten kainaloissa rapsuteltavana.

Mincan oikea takajalka on leikattu kun Minca oli nuorempi, muistona tästä operaatiosta ovat enää arvet oikeassa takajalassa. Minca oli jotenkin onnistunut murtamaan luun oikeasta takajalastaan, onni onnettuudessa että Minca on näinkin nuori koira koska nuorilta koirilta murtumat paranevat paljon paremmin. Tällä hetkellä Minca käyttää jalkaansa hyvin ja ei vaikuta että jalka Mincaa ainakaan tällä hetkellä vaivaisi.

Tulevan kodin on kuitenkin syytä varautua että jossain vaiheessa elämää Mincan jalka voi alkaa kipeytymään. Tulevan kodin täytyykin sitoutua hoitamaan Mincan jalkaa tarpeen vaatiessa sen vaatimalla tavalla. Tulevan kodin on myös hyvä valmistautua tarvittaessa fysioterapiaan jne, ja että liikunnan tulee olla koiran kunnon mukaista pitkällä tähtäimellä.

Tulevassa kodissa Mincalla voisi olla koirakaveri odottamassa.

Minca on noin 50cm korkea ja painaa noin 15kg eikä tulee juuri siitä enää kasvamaan.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.


21.7.2013

Minca on varattu.

 

24.08.2013

Minca on saanut oman kodin Suomesta <3

Mincan varausta hoiti Salla.

 

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa  koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

– See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-maya/#sthash.UCk9mqFy.dpuf

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: