Päivitetty 15.11.2013

Kodin saanut: LINDA


LINDA

* n. 7-8 kk

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

26.08.2013

Haluatko karvaisen ystävän, joka katsoo sinua palvoen, seuraa tiiviisti kintereilläsi ja rakastaa huomiotasi yli kaiken? Elämässäsi on aikaa koiralle, joka kaipaa alati seuraasi, ja sinulla on halua & taitoa opastaa sitä kärsivällisesti myös yksinoloon. Siinä tapauksessa nuori Linda voisi olla sinun tuleva koirakaverisi.

Lindan tarina on se tavallinen romanialainen; Linda on poimittu talteen kadulta. Se oli elänyt hetken erään eläinystävällisen ihmisen luona sisällä, mutta koska hän ei voinut tyttöä pitää pidempään, Linda oli vaarassa joutua takaisin kadulle. Siinä kohtaa hätiin tuli eläinsuojelija Anda Murgu, joka otti pörröisen tytön jo entisestään täydelle tarhalleen.

Koska Linda tarvitsee oman ihmisen, jonka huomiota se ei joudu jakamaan muiden koirien kanssa, tarha on sille aivan väärä paikka. Andalla on huolehdittavanaan 120 koiraa, ja Andaa on vain yksi. Sen vuoksi olisi hyvä, jos Linda pääsisi pikimmiten omaan Suomi-kotiin.

Lindalla on ikää 7-8 kuukauden verran. Luonteeltaan se on iloinen ja sosiaalinen, ja se rakastaa huomiota, rapsutuksia ja paijaamista. Yöt se nukkuu Andan kainalossa. Se on kuin varjo seuratessaan Andaa päivän touhuissa. Muista koirista tai leikkimisestä Linda ei välitä. Sitä kiinnostaa vain ihmisen huomio.

Linda painaa tällä hetkellä 6 kg eikä siitä aikuisenakaan tule kuin arviolta 8 kg:n painoinen.

Tulevalla kodilla olisi hyvä olla ennestään koirakokemusta ja taitoa kasvattaa hyvin voimakkaasti omistajaansa kiintyvää koiraa. Linda sopisi parhaiten aikuiseen kotiin, mieluiten sellaiseen, jossa omistaja ehkä viettäisi jo eläkepäiviään.

Linda luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

Jos olet varma, että voit tarjota Lindalle pysyvän kodin, ota yhteyttä Taijaan.

07.09.2013

Linda on varattu omaan kotiin Ranskaan.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.