Päivitetty 08.09.2013

BOTOASA


21.8.2013

 

BOTOASA

* synt. 6/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

4.9.2013
Aktiivimme kävivät elokuisella Romanian matkallaan vierailemassa muunmuassa bukarestilaisen eläinsuojelija Anda Murgun luona. Andan tarhan yhtä häkkiä asustaa pikkupentujen lauma, joiden joukosta löytyy myös suloiset Botoasa ja Hermione.

Botoasa ja Hermione ovat reippaita ja leikkisiä koiranalkuja, aivan kuten tämänikäisien pentujen kuuluukin olla. Ne leikkivät ja painivat häkin muiden pentujen kanssa ja ovat sosiaalisia.
Siskoksista Hermione on hieman siskoaan suurempi kokoinen ja aavistuksen verran rohkeampi, mutta varsinaisia luonne-eroja ei sisaruksissa ollut vielä havaittavissa.

Botoasasta ja Hermionesta kasvaa keskikokoisia, 45-50cm korkeita ja noin 15kg painavia.

Siskokset etsivät omia rakastavia loppuelämän kotejaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Koteja, jossa ne saavat olla osana perhettä ja oppia kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja.

Botoasa ja Hermione luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pentujen sterilointien tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

8.9.2013

Syttyi taivaalle uusi tähti, koiraenkelinä tästä maailmasta lähti. Olit niin pieni ja hento, elämäsi lyhyt kuin tähdenlento. Nyt saat juosta lailla tuulen, virheillä niityillä ajattomuuden.

Suru-uutisia Romaniasta. Botoasa on löydetty häkistään kuolleena, kuolinsyy on tuntematon.

 

Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.