Päivitetty 30.03.2015

Kodin saanut: MILLIE


MILLIE

* n. 3 v

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Tämä musta kaunotar on Millie. Millie on ollut Suomessa kotihoidossa nyt viikon verran ja sinä aikana on käynyt ilmi, että Millie on enemmän rauhaa rakastava, kuin hulinassa viihtyvä kissa, joka arvostaa lempeää puhetta ja runsaita silityksiä enemmän kuin leikkiä ja riehuntaa. Millie on todennäköisesti juuri kodinsaaneen Morriksen emo ja ne on löydetty yhdessä harhailemasta Tallinnasta.

Millie on hyvin ihmisrakas, se viihtyy lähellä, muttei ole mikään ripustautuja, vaan kuitenkin itsenäinen, arvonsa tunteva kaunotar, joka riittävästi huomiota saatuaan vetäytyy pesemään itseään ja nukkumaan.

Ruuan suhteen Millie on toistaiseksi ollut hieman valikoiva, toiset maut uppoavat täysillä, toiset eivät alkuunkaan. Kuivaraksuista Millie tykkää enemmän kuin pussiruoista.
Hiekkalaatikon käyttö on ensiluokkaista.

Sanomattakin on selvää, että Millie on suurine vihreine silmineen, pikimustine, kiiltävine turkkeineen ja tuuheine häntineen uskomattoman kaunis.

Millie etsii mielummin rauhallisemman puoleista kotia joko toisen rauhallisen kissan kaverina tai ainoana kissana.

1.8.2013 Millie on kotia odottaessaan aloittanut opinnot koiran kanssa olemisesta, alla videota toisen päivän harjoituksista. Hyvin tuntuvat opinnot edistyvän ottaen huomioon, että ensin Millie sähisi ja puhisi silmät teevadin kokoisina, jos näki vilauksenkin noista otuksista hoitohuoneen ovenraossa kurkkimassa.

Millie sai oman kodin Vantaalta vanhemman kissaherran kaverina elokuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia kotoa 11.8.2013: Heippa taas, ajattelin tässä kertoa Millien kuulumisia. Tytöstä on tullut isännän silmäterä, tulevat erittäin hyvin toimeen keskenään. Millie nukkuukin välillä isännän masun päällä. Sisu ei enää oikeastaan välitä Milliestä, antaa olla rauhassa. On ehkä mie-
lestäni vähän jopa reipastunut ja kyllä seurailee Millien touhuja. Parvekkeella viihtyy
nukkumassa, syönyt ja juonut hyvin. Hiekkishommatkin sujuu, ei siis ongelmia siinäkään
suhteessa. Tänään jätimmekin kisut kahdestaan ekan kerran vähän pitemmäksi ajaksi, kun lähdimme palstallemme kastelemaan, eikä mitään tapahtunut poissaollessamme. Nyt voin
jo huokaista helpotuksesta ja odottaa, että tyttö oppii luottamaan meihin ja kotiutuu
kunnolla.

Kotoa 19.8.2013: Hei, yritin lähettää tytöstä kuvan sähköpostina, mut se livahti ennenaikojaan ja en tiedä onnistuiko koko kuva. No, kuitenkin meillä menee hyvin edelleenkin, Millie ei vieläkään
päästä Sisua ihan lähelle, suhisee ja murisee, mutta on niin nopea liikkeissään, ettei
Sisu ehdi edes huomata että joku hujahti ohi ihan nenän edestä. Ihana tyttö on, viihtyy
parvekkeella ja “tornista” tarkkailee meitä muita silmä tarkkana.

Ruoka on maistunut, kaikki mitä on tarjottu, kelpaa. Papanat on virtsakivikissoille tarkoi-
tettuja laihdutusraksuja, tykkää näemmä kovasti. Ei siis kummempia täällä meillä, hyvin
menee, joten mukavia syksyn alkuja sinne

Kuulumisia 7.9.2013: Hei taas täältä Vantaalta. Meillä on mennyt Millien ja Sisun kanssa tosi hienosti, ainoatakaan yhteenottoa ei ole ollut, ja nyt onkin jo elämä asettunut aloilleen. Keksin, että laitetaan makuuhuoneen ja olohuoneen välikköön portti, josta vain Millie mahtuu kulkemaan ja estää innokkaan ihailijan pääsyn huoneeseen. Saa tyttö olla rauhassa jos haluaa. Portti on paikallaan, kun olemme pois kotoa, ei siis aina tokikaan. Tyttö on tosi suloinen ja kiltti, kaikki ruoka kelpaa ja tuleekin aina, kun laitan ruokaa, katselemaan ja saakin maistella kaikkea jos haluaa. Kertakaikkiaan suloinen pakkaus. Sisukin on tosi pirteenä ja jaksaa ihmetellä tyttöä ja menoa, jota on ilmaantunut elämään.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.