Päivitetty 10.09.2013

Kodin saanut: MAIA LEXI


 MAIA LEXI

* n. 1,5v

* narttu

* Virossa

 

 

 

 

1.8.2013

Maia Lexi on tuotu Rakveren tarhalle omasta kodistaan allergian vuoksi. Tällä hetkellä Maia Lexi on todella hämmentynyt ja hieman peloissaan koska tarhaelämä on tälle neidille täysin uutta.

Maia Lexissä on todennäköisesti jotain isoa ja vahvaluonteista rotua, josta syystä Maia Lexi luovutetaan vain kokeneeseen kotiin. Ihmisille Maia on todella kiltti ja avoin. Uroksien kanssa tulee hyvin toimeen. Paras asumismuoto Maialle varmasti olisi omakotitalo mutta sopivan ja sitoutuneen kodin löytyessä myös muita asumismuotoja voidaan harkita. Maialla voisi olla myös reipas poikakaveri uudessa kodissa odottamassa, lajitoverin seura varmasti auttaisi tätä tyttöä rohkaistumaan uusissa tilanteissa.

Maia on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, painoa tällä tytöllä on noin 35-40kg ja korkeuttakin löytyy noin 60cm. Maia Lexin oikea takajalka on hieman lihasköyhä, liekö joskus saanut jonkun tällin jalkaansa ja joutunut säästelemään sitä. Maia kuitenkin tällä hetkellä kävelee ja liikkuu hyvin, eikä vaikuta että jalka mitenkään vaivaisi Maiaa. Tulevan kodin täytyy kuitenkin varautua siihen että jalka alkaa joskus vaivaamaan ja sitoutua tarpeen tullen hoitamaan jalkaa esim. fysioterapialla.

Maia vetää jonkun verran hihnassa, varsinkin nyt kun kaikki on uutta ja jännittävää. Autoilusta Maia tykkää ja siksi taisikin vetää hirveätä kyytiä autoille päin. Hihnakäytökseen tulevan kodin täytyy panostaa kun on kyse näin isosta koirasta.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.
10.9.2013
Maia Lexi sai kodin Virosta.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.