Päivitetty 23.09.2013

Kodin saanut: NELLY


15.7.2013

NELLY

* n. 5-6 -vuotias

* narttu

* steriloitu

* Virossa

 

 

 

 

Historiaa:

Paikallinen poliisi ilmoitti 6.6. keskellä yötä metsästä löydetystä koirasta. Koira haettiin tarhalle ja siitä levitettiin ilmoituksia löytöpaikan lähistölle. Kukaan ei koskaan kysellyt kauniin tytön perään, joka sai nimekseen Nelly.

Säkäkorkeutta tytöllä on n. 60cm. Nellyn ruumiinrakenne ja ulkonäkö viittaavaat vahvasti belgianpaimenkoiraan (malinois). Nelly ei steriloinnin jälkeen ole tullut toimeen toisten koirien kanssa, mikä saattaa ainakin osin johtua myös stressistä, jonka tarhaympäristö energiselle ja aktiiviselle koiralle aiheuttaa. Häkissään Nelly haukkuu ja häslää, mutta lenkillä se rauhoittuu aika nopeasti.

Nelly on yli vuoden jo odottanut omaa, osaavaa ja aktiivista kotiaan tarhalla. Nelly sopisi varmasti iästään huolimatta johonkin harrastukseenkin.

 

1.8.2013

Yhdistyksemme ihmisiä vieraili Rakveren tarhalla heinäkuun lopulla. Nelly lähti lennokkaasti häkistään lenkille, mutta rauhoittui taas pian lenkin edetessä. Ihmistä kohtaan Nelly on ystävällinen ja rentoutuessaan leikkisä. Takaisin häkkiinsä se ei haluaisi mennä, mutta menee kuitenkin hienosti kun on pakko. Lisätty Nellylle kuvia!

10.9.2013

Nelly sai kodin Virosta!

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.