Päivitetty 11.04.2016

Kodin saanut koira: LINO VENTURA


 

LINO VENTURA

LINO VENTURA

 

LINO VENTURA

* arviotu syntymäaika 5/2015

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

20.8.2015
Lino Venturan löysi eläinsuojelija Carmen Mandescun ystävä Bukarestista muutama viikko sitten, oli yö ja pieni Lino itki kerrostalon pihalla. Lino pääsi turvaan ja vietti jonkun aikaa Carmenin ystävän luona, mutta nyt on Lino siirretty Glinan tarhalle.

Lino Ventura on noin 3 kk vanha ja painaa tällä hetkellä n, 5 – 6 kg. Erittäin leikkisä ja rakastettava pentu. Tulee toimeen niin kissojen kuin toisten koirienkin kanssa ja ihmisiä rakastaa suuresti.

Lino kasvaa noin 50 cm korkuiseksi ja painoa tulee olemaan suunilleen 20 – 25 kg

22.9.2015
Linosta kasvaa kovaa vauhtia upea ja äärimäisen hauskan luonteen omaava nuori koira. Tämä nauravainen ja iloinen vesseli on hyvin sosiaalinen ja todella reipas, jolla elämänilo näkyy riehakkaasta ja pomppivasta olemuksesta. Lino Venturassa on selkeesti kujeilijan mieltä, jonka kanssa ei aika käy varmasti pitkäksi.

24.9.2015
Lino Ventura on varattu omaan kotiin.

31.10.2015
Lino matkusti ihanaan kotiinsa tänään. Onnea kodille.

11.4. 2016
Lino on nykyään Huli ja solahtanut osaksi ihmisperhettään kuin olisi sitä aina ollut:

“Lino tottelee nykyisin nimeä Huli ja uuden nimensä veroinen kaveri kyllä onkin. Aikamoinen touhuilija toi on mutta osaa kyllä myös ottaa rauhassa sohvannurkassa.
Kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin ja Huli on sopeutunut kaikenmoiseen menoon loistavasti. Alusta asti ollaan käyty kavereilla ja ties missä ja ikäänsä nähden käyttäytyy kyllä loistavasti! Itsellä terveys reistaillut joten kovin säännöllinen meidän rytmi ei ole ollut mutta se ei Hulin menoa haittaa. Välillä mennään monta lyhyttä lenkkiä päivässä ja toisena päivänä taas muutama pidempi, ihan tyytyväiseltä toi on silti vaikuttanut. Jonkin verran on tavaraa hajonnut Hulin yksin ollessa, oma moka kun olin sen kanssa ensimmäiset pari kuukautta koko ajan. Nyt sekin on rauhoittunut kun poika on tottunut jäämään välillä yksin.
Elämäni parhaita päätöksiä on kyllä ollut tämä adoptio, kyllä toi niin kovasti onnellisuutta on lisännyt. Huipputyyppi ja älyttömän fiksukin vielä, parhaimmillaan on mennyt viisi minuuttia uuden tempun oppimiseen. Vielä ei ole eläintä tai ihmistä tullut vastaan kenen kanssa Huli ei tulisi toimeen,  kaikki otetaan ilolla vastaan 🙂 Ainoa “ongelma” on ollut ihan jäätävä karvanlähtö, kun tuli ne kovat pakkaset Huli kasvatti jossain viikossa ihan järjettömän pohjavillan ja pudotteli sen sitten pitkin kämppää kun säät lauhtui. Sekin onneksi rauhoittumaanpäin mutta pahimmillaan tuntui että täällä on kymmenen koiran verran karvaa joka paikassa 😀
Ihan uskomattoman helpolla oon kyllä ton kanssa päässyt enkä vieläkään oikein käsitä kuinka fiksu ja hieno poika toi on. Oon mielettömän kiitollinen että oon Hulin saanut elämääni, varmasti mahtavia yhteisiä vuosia tiedossa!”
Hulille lisätty myös uusia kuvia.

 

 

Yhteyshenkilönä toimi Stina

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.