Päivitetty 10.11.2014

Kodin saanut koira: LIZA


Kaunis ja ihana Liza

Kaunis ja ihana Liza

LIZA

* n. 3-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

24.6.2014
Liza on yksi niistä onnekkaista koirista Romaniassa, jotka on pelastettu varmalta kuolemalta kunnalliselta tappotarhalta. Ystävällinen ja sympaattinen Liza on asustaa tällä hetkellä Andan tarhalla odottaen ikioman kodin löytymistä.

Tämä noin 3-vuotias narttu on kooltaan pieni sirpukka: noin 30 cm korkea ja painoa tytöllä on noin 12 kg. Luonteeltaan Liza on reipas ja iloinen sekä erittäin aktiivinen. Andan tarhalla toukokuussa 2014 vierailleet Kulkurien aktiivit kertoivat Lizan hakevan huomiota ihmisiltä hyppien ja pomppien aitauksessa eli tehden kaikkensa, että ohikulkevat ihmiset pysähtyisivät rapsuttamaan sitä. Saadessaan ihmisten huomion Liza nauttii suuresti rapsutukista ja kiittää niistä nuollen käsiä ja antaen pusuja runsain mitoin. Kulkurien aktiivit kuvasivat Lizan olevan mahtipakkaus ja kerrassaan valloittava ja hyvin energinen pikkukoira! Kuten Lizan nisistä huomaa, on se saanut pennut. Pentujen kohtalosta ei valitettavasti ole tietoa.

Liza tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa eli omassa kodissa sitä voisi olla odottamassa koirakaveri. Liza ei tarhaolosuhteissa ole äänekäs eli se voisi soveltua myös asumaan myös kerrostalossa.

Harkitessasi Lizan adoptointia, muistathan, että koiran omistaminen vaatii aikaa ja hyviä hermoja. Koiraa ei oteta hetken mielijohteesta eikä säälistä. Koiran omistaminen sitoo ja velvoittaa, koiran tulee saada liikuntaa, aivojumppaa, rakkautta ja rajoja, ja jokaista koiraa täytyy opastaa ja kouluttaa. Uuteen elämään, ympäristöön ja perheeseen sopeutuminen voi kestää jopa puoli vuotta ja koiraan tulee sitoutua sen loppu elämän ajaksi. Tulevan kodin tulee tarjota Lizalle sekä rajoja että rakkautta ja olla valmis opettamaan tytölle alusta asti kaikki tärkeät kotikoiran taidot sisäsiisteydestä ja hihnakäyttäytymisestä lähtien.

Liza luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

4.9.2014
Liza odottaa edelleen ikioman kotinsa löytymistä. Olisko sinulla tarjota tälle ihanalle tytölle loppu elämäksi turvaa ja rakkautta? Lisätty uusia kuvia Lizalle.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

8.10.2014
Ilouutisia! Liza on varattu tänään omaan rakastavaan kotiin Suomeen!

Harkitut yhteydenotot Niinalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.