Päivitetty 10.11.2014

Kodin saanut koira: ZOZO


1475940_10152424092306662_8832189009244737082_nZOZO

*3v

*uros (kastroidaan)

*Romaniassa

 

 

 

 

Zozosta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan.

08.10.2014

Upeaakin upeampi Zozo odottaa omaa kotiaan Romaniassa Anda Murgun luona.
Zozon on alunperin löytänyt Andan tuttava. Zozo oli löytö hetkellään ketjukoirana pihan perällä, sitä pidettiin huonosti ja se ei merkinnyt kenellekkään mitään. Zozo muutti löytäjänsä luokse hetkeksi, mutta kun löytäjä rouvalle puhkesi paha allergia siirtyi Zozo Andalle etsimään omaa kotiaan.

Zozo on täydellinen koira, se tulee toimeen kaikkien kanssa. Zozo on ollut Andalla vasta päivän, mutta se on osoittautunut todella lempeäksi ja ystävälliseksi herraksi. Zozo on ollut myös lasten kanssa tekemisissä ja pikku ihmiset onkin herran mielestä varsin mukavia olentoja. Zozo löysi jo ensimmäisenä yönä paikkansa Andan luolta ja änkesikin muiden koirien seuraksi Andan sänkyyn nukkumaan. Zozon tulevassa kodissa voisi siis olla myös koirakavereita. Zozo vaikuttaa kovin rauhalliselta ja kohteliaalta, joten saman tyyppinen kaveri voisi olla sopiva.

Zozo on edellisessä kodissaan joutunut varmasti kokemaan myös jotain pahaa, koska sen kehossa on edelleen pieniä jälkiä edellisestä elämästä.

Zozo on tällä hetkellä n. 13-15 kiloinen ja omaa upean valkoisen pitkähkön turkin. Zozo on osoittautunut sisäsiistiksi ja poika osaa kulkea upeasti remmissä. Mutta tulevan kodin tulee varautua, että pientä taantumista näistä taidoissa voi tapahtua, tulevan suuren elämän muutoksen vuoksi.
Zozo on myös hyvin hiljainen poika, joten kerrostalossakin voisi pojan uusi koti sijaita.
Zozo ei varmasti sovi pelkäksi sohvaperunaksi, vaan tulee kaipaamaan omistajaltaan liikuntaa ja päätyöskentelyä.

Ennen yhteydenottoa tutustuthan sivuiltamme löytyviin infoihin: koiranomistajan opas, adoptoinnin kustannukset ja luovutussopimus.

Upeaa Zozoa kodin etsinnässä auttaa Veronika

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.