Päivitetty 15.02.2023

Enkelikoira: LOLLY


LOLLY

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

Varautukaa ihastumaan järjettömästi: romanialaisessa eläinsuojelujärjestö Asociatia A Doua Sansassa vaikuttavan Carmenin sisko oli löytänyt tämän pikkuneidin kotikulmiltaan Bukarestin lähiöstä. Suomalaisen on kovin vaikea ymmärtää, miten moisia kultamuruja hylätään selviämään yksin kadulle. Onneksi sen löysi ja keräsi talteen ihminen, joka rakastaa eläimiä, eikä pieni joutunut kohtaamaan koiriin yleisesti kohdistuvaa romanialaista vihaa tai inhoa.

Lämminsydäminen pelastaja rakastui tyttöön päätä pahkaa. Hän soitti siskolleen, joka kiiruhti paikalle katsomaan aarretta ja kas kas, tirppana sulatti myös kaiken nähneen eläinsuojelijan sydämen. Koira nimettiin söpöytensä vuoksi Lollyksi, ja neiti päätyi nopeasti Kulkureiden adoptio-ohjelmaan.

Lolly on kaikkea, mitä ihanteellinen seurakoira voi olla: energinen ja iloinen, ystävällinen ja miellyttävä, lempeä ja leikkisä, kaikkia rakastava kaunotar – yksinkertaisesti ihana! Se tulee toimeen kaikkien kanssa. Isompien koirien kera se on peuhannut täysin rinnoin ja ollut muutoinkin todella reipas ja rohkea. Lollya voisi ajatella monentyyppiseen kotiin. Tulevan kodin on kuitenkin muistettava, että huumaavan söpöyden alle kätkeytyy koira, joka tarvitsee aktiivista elämää, liikuntaa, puuhastelua ja huomiota. Lollya ei luovuteta pehmoleluksi 🙂

Lolly on käynyt eläinklinikalla tarkastuksessa, ja se on saanut asianmukaiset rokotteet ja loishäädöt. Kuten kuvista näkyy, eläinlääkärissä se oli hitusen ujostellut ja jännittänyt, sillä paikka oli sille kovin outo. Lolly on korkeintaan 2 vuoden ikäinen ja painoa sillä on 4,7 kilon verran. Se tullaan steriloimaan ennen Suomeen matkustamista. Lolly on tällä hetkellä Carmenin hoivissa odottamassa pääsyä omaan kotiin Suomeen, sellaiseen kotiin, joka ei hylkää sitä enää ikinä.

Lolly etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa, kärsivällisyyttä ja halua paneutua sen kotiutumiseen. Lolly tullaan luovuttamaan sirutettuna, loishäädettynä, rokotettuna ja oman EU-passin omaavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun loppupuolella.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota Lollylle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

5.5.2013
Lolly on varattu omaan kotiin.

5.6.2013
Lolly on saanut oman kodin ja matkustanut Suomeen 4.6.2013.

28.12.2015
Puolen vuoden päästä tulee kuluneeksi kolme vuotta tuosta päivästä, kun pienen pieni Lolly-tyttö matkasi Bukarestin miljoonakaupungin humusta Suomeen omistajansa kainaloon.
Lolly onnistui varsin nopeasti kietomaan tassunsa niin omistajansa, kuin koko muunkin suvun ympärille. Tuskin olemmekaan yllättyneitä siitä, että tänä päivänä Lolly on hemmoteltu perheenjäsen, jolla kyllä tarvittaessa löytyy luonnetta, ja joka varsin taitavasti osaa tassuttaa omistajaansa -edelleenkin- mennen tullen.

Ennen joulua Lolly osallistui “Lemmikki Lutuna” -valokuvausliikkeen järjestämään kuvakilpailuun, jossa pikku neiti kilpaili Kulkureiden hyväksi.
Tämä pieni roska, joka Bukarestissa hylättiin yksin kadulle, taisteli ja keräsi ääniä urheasti, kisaillen usean rotukoiran rinnalla. Kilpailu oli suosittu, sillä kanssakilpailijoina Lollyllä oli 34 muutakin koiraa. Loppupelissä arpa ratkaisi voittajan ja Lolly sijoittui kilpailussa toiseksi, saaden kuitenkin voittajan kanssa saman äänimäärän. Ääntenlaskenta iltana Lollyn paras ystävä,10-vuotias Elias poika, joutui valvomaan ja jännittämään pienen ystävänsä puolesta tulosta kuin vaalivalvojaisissa konsanaan.

Kulkurit onnitteleet Lolly-tyttöä menestyksekkäästä kilpailusta!

Lisätty Lollylle voittoisat kisakuvat.

19.1.2023

Lolly-koiran vatsasta löytyi suuri kasvain ja sen vuoksi Lolly päästettiin vehreimmille lenkkeilylaitumille 4.1.2023.  Lolly perhe kertoo, että Lolly eli hyvän, tapahtumarikkaan elämän ja oli loppuun saakka rakastettu perheenjäsen – aina mukana kaikkialla ja kaikessa tekemisessä. Lämmin osaonotto Lollyn perheelle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.