Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: MANNI


MANNI

* n. 2-2,5 v

* narttu

* steriloitu

* Suomessa.

 

 

 

15.11.2012

Mannin pennut ovat matkanneet omiin koteihinsa ja nyt olisi Mannin aika löytää loppuelämänsä koti.

Manni on nuori ja aktiivinen koira, joka ei koiratarhalla saa tarpeeksi purettua energiaansa, mikä nostaa Mannin stressitasoa. Manni tykkää leikkiä muiden koirien kanssa, tosin pentujen jälkeen siitä on tullut hieman kärkkäämpi ja tästä syystä Mannille etsitään ensisijaisesti kotia uroksen kaverina tai ainoana koirana. Asumismuodolla ei ole väliä, Manni pärjää varmasti myös kerrostalossa kunhan saa tarpeeksi aktiviteettia.

Manni kulkee hihnassa varsin mallikkaasti ja ottaa kontaktia taluttajaansa. Manni sopii varmasti myös lapsiperheeseen sillä tämän tytön sydän on täyttä kultaa.

Manni on noin 50-55 cm korkea ja painaa noin 20-25 kg.

 

21.12.2012

Manni on edelleen kotia vailla mikä itsessään on jo suoranainen ihme, sillä Manni on todella sosiaalinen ja kiltti koira! Manni tulee todella loistavasti toimeen muiden koirien ja kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Vaikka Manni tulee hyvin toimeen myös narttujen kanssa, ei sitä kuitenkaan suositella kotiin jossa on saman ikäinen narttu.

Manni on hyvin leikkisä ja iloinen ja kulkee remmissä kauniisti. Koulutusta vaillakin Manni ottaa kontaktia ihmiseen ja rakastaa huomiota ja rapsutuksia.

Lisätty uusia kuvia.

 

8.1.2013

Manni saapuu kotihoitoon Suomeen, Tuusulaan 14.1.2013!

 

Kuulumisia kotihoidosta:

28.1.2013: “Näiden parin yhteisen viikon aikana olen monesti ihmetellyt, miksi Mannista on tullut koditon. Tyttö on täysin sisäsiisti, antaa käsitellä itseään, tulee luokse kutsuttaessa, lopettaa haukkumisenkin käskettäessä, on helppo käsitellä lenkillä, tulee toimeen lasten kanssa.

Kissoja väistää, tulee toimeen ainakin urosten kanssa, ei eroahdistele.

Hakee turvaa ihmisestä jännittävissä tilanteissa ja saattaa haukkua/äristä oudolle ihmiselle, mutta uskaltaa kuitenkin mennä säikähdyksen jälkeen heti katsomaan tuota henkilöä, ystävällisesti.

Riistaviettiä tytöllä on, pupujen perään olisi hyvin valmis säntäämään ja näinollen ihan pienen ihmisen talutettavaksi Mannia ei ole luotu, vaikka lapsista pitääkin.

Vauhtia Mannilla on innostuessaan vaikka kuinka ja sen gasellimaisen siro olemus on kuin tehty vauhdikkaisiin harrastuksiin. Huolimatta nuoresta iästään osaa se myös rauhoittua ja nauttii selvästi sisälläolemisesta ja omasta pehmoisesta pedistä.”

 

30.1.2013

Lisätty video!

 

25.2.2013: Manni vietti hoitoperheensä kanssa hiihtolomaa viime viikolla! Manni sai maistaa todellista suomalaista talvea, sillä hiihtoloma vietettiin mökkeillen. Manni kulki koko viikon vapaana ilman mitään ongelmaa! Manni nautiskeli luonnosta, talvisesta ilmasta ja hoitopaikan oman koiran kanssa jäällä juoksemisesta! Lisätty kuvia Mannin hiihtolomasta.

 

4.4.2013

Manni sai onnekseen jäädä jo olemassa olevaan kotiinsa, kotihoitajalleen. Onnea Manni ja perhe!

 

Varaajana toimi Nea.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.