Päivitetty 09.08.2017

Kodin saanut koira: MARA B


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Kotihoidossa)
steriloidaan

 

04.04.2017
Romaniassa paikallinen eläinsuojelija Lavinia Ion löysi herttaisen Mara B:n kadulta hylättynä maaliskuussa. Onnekkaana Mara pääsi kotihoitoon odottamaan omaa kotiaan.

Kotihoitajan mukaan ihastuttava Mara on kuin pieni prinsessa, sillä neiti on hieman nirso ruokansa suhteen ja esimerkiksi ulkona pikkuinen nauttii pitkistä lenkeistä mieluiten nurmikko alueilla. Ystävällinen ja herttainen Mara tulee loistavasti toimeen niin kissojen, toisten koirien kuin ihmisten kanssa. Pikkuinen on suorastaan täynnä rakkautta. Sisäsiisteyden kanssa Mara tarvitsee vielä jonkin verran harjoittelua. Mara yrittää olla pissaamatta sisälle, mutta ulkona pikkuinen tarvitsee pitkiä lenkkejä tarpeidensa tekoon.

Hoitopaikassa Mara ei juurikaan hauku. Neiti saattaa hieman haukahdella, jos esimerkiksi muut koirat haukkuvat sille. Yksin ollessaan Mara ei hauku ja yksin oleminen onkin neidille jo jonkin verran tuttua.

Kaiken kaikkiaan Mara on hyvin iloinen ja leikkisä koira, jolla on painoa noin 6 kg ja säkäkorkeutta 27 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mara B saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mara B on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

23.04.2017
Ihana Mara on varattu omaan kotiin Suomeen. Valtavasti onnea Maralle ja sen tulevalle perheelle <3

09.08.2017
Maran Suomeen saapuminen hieman viivästyi sydänmatohoitojen vuoksi, mutta kaikkien onneksi suloistakin suloisempi neiti lensi omaan kotiin 06.08. Tervetuloa kotiin Mara!

Mara B:n yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.