Päivitetty 07.02.2017

Kodin saanut koira: MELANITE


Syntymäaika: 1/2014
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
steriloitu

19.12.2016
Kaunis Melanite löydettiin pentuineen teollisuusalueelta Bukarestin laidoilta. Koirat asuivat erään firman pihalla jonka työntekijät ruokkivat poppoota. Siellä ne ei olleet kuitenkaan turvassa, koska vieressä kulkee vilkkaasti liikennöity autotie, johon kuolee lukuisia koiria.

Melanite on sosiaalinen ja energinen pikkukoira. Se on kooltaan noin 40cm ja 8kg. Tyttönen tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta pyrkii välillä pomottelemaan – erityisesti jos näköpiirissä on ruokaa.

Melanite on kekseliäs koira,  tekemisen puutteessa tyttönen osaa rikkoa aitauksia ja livahtaa ulos pienimmästäkin reiästä.

Pieni Melanite on todella ihmisrakas ja nauttii huomionosoituksista.

29.12.2016
Melanite on varattu ikiomaan kotiin, jossa ollaan varustauduttu tsemppaamaan pikkukoiraa positiivisella vahvistamisella ja tarjoamaan sille turvaa ja touhuamista.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Melanite saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Melanite on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustu huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Melaniten yhteyshenkilö: Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.