Päivitetty 09.05.2016

Kodin saanut koira: MELODY


 MELODY

* n. 2,5 v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

26.9.2013

Melody kuuluu Petrosanin pikkaraisten jengiin ja asustaa tällä hetkellä Alina Stanin yksityisellä tarhalla, jonne se on pelastettu Petrosanin kuolemantarhalta.

Melody on reipas ja sosiaalinen tättähäärä, jota ei elämän kolhut häiritse. Melody tulee toimeen muiden koirien kanssa todella hyvin ja ei vastaa vaikka joku toinen sille murahtaakin. Melody on kaikin puolin aivan ihana nuori koira, jolta enää puuttuu vain se oma koti.

Melody tulee tutustumaan vieraisiin ihmisiin uteliaasti ja reippaasti, pusujakin tältä tytöltä saa ja sylissä on ihan parasta olla rapsuteltavana.

Melodyn tulevalta kodilta odotetaan huumorintajua, ymmärrystä ja aikaa siihen että Melody varmasti sopeutuu uuteen kotiinsa ja rakkautta, mitä jokainen koira tarvitsee. Söpöstä ulkomuodosta huolimatta Melodyn kodin tulee harkita tarkkaan koiran ottamista, sillä parhaaassa tapauksessa Melody ilostuttaa tulevaa perhettänsä vielä seuraavat 10 vuotta.

Melody sopisi luonteensa puolesta varmastikin myös lapsiperheeseen ja asumismuodoksi tämä tyttö kelpuuttaa kerros-, rivi- tai omakotitalon. Melodylla voisi myös olla tulevassa kodissa reipas koirakaveri odottamassa.

Melody on n. 20 cm korkea ja painaa 6,5 kg. Melody vaikuttaa todella terveeltä, rakenteensa ja ulkonäkönsä puolesta voisi tytössä olla osa pitkäkarvaista mäyräkoiraa.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

8.10.2013

Melody on varattu!

28.10.2013

Melody saapui omaan kotiinsa Suomeen

4.7.2014

Kesäiset terveiset Melodylta ja Mellylta heidän omasta kodistaan! 🙂

Melody (musta pikkukoira) prinsessamme kotiutui noin kahdeksan kuukautta sitten meille lentokentältä. Alusta lähtien oli selvää, että Melody oli iloinen ja rohkea pikkukoira, joka jopa nousi bussiin ensimmäisen iltana omin jaloin ilman, että meidän tarvitsi mitenkään rohkaista häntä. Nykyään Melody on meihin todella kiintynyt ja seuraa meitä kaikkialle.

Näiden kahdeksan kuukauden aikana Melodysta on kuoriutunut todella leikkisä ja hän rakastaa pehmoleluja yli kaiken. Osaa tätä nykyä jo noutaa palloakin. Haasteita on tuonut remmirähjäys ja hihnassa vetäminen, jotka alkavat olla pikkuhiljaa mennyttä aikaa.

Melody on ihmisten kanssa kirjaimellisesti vauva, joka köllii selällään sylissä ja tuijottelee nappisilmillään. Koirien kanssa hän on armoton kukkahattutäti, joka puolustaa itseään terävästi ja hyvin oman arvonsa tuntoisesti. Ei ole ollut kuitenkaan aggressiivinen ja tulee alkupuhinoitten jälkeen yleensä kaikkien kanssa toimeen, mutta ei kyllä kauheasti leiki vielä muiden kanssa. Isot koirat ovat olleet isoin haaste, mutta olemme siedättäneet Melodya irlanninsusikoiran kanssa, jonka kanssa alkaa pikkuhiljaa jo sujua. 😉

Kaksi kuukautta sitten Melody sai koirakaverikseen myös Kulkureiden sivuilta tutun Mellyn. Koirat ovat tulleet loistavasti toimeen keskenään, eikä mitään rähinöitä ole ollut. Melly oli Romaniassa ollessaan lihonnut todella isoksi, mutta oli jo kotihoidossa reipastunut ja laihtunut 3kg. Nykyään paino alkaa lähestyä jo 20 kiloa ja joka päivä Melly reipastuu ja nuorenee silmissä.

Melly on kotona kuningatar, joka rakastaa luksusta. Mellyn löytää yleensä sängystä peiton päältä, kaikkein pehmeimmästä paikasta nukkumasta. Joskus ruokakin kannetaan Mellyn eteen sänkyyn, kun on ollut vähän huono syömään.

Melly on hiljainen ja rauhallinen, joka tulee kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen. Melly on uskomattoman varaukseton ihmisten kanssa ja menee jokaisen vastaantulijan rapsutettavaksi mielellään, jos vain antaa.

Kuningatar Melly on toistaiseksi ollut hieman hidas oppimaan käskyjä ja luoksetulossa on parantamisen varaa. Itsepäisyyttä onkin jonkin verran, sillä neiti tulee luokse vain silloin, kun häntä sattuu huvittamaan. Melly ei ole ruokamotivoitunut, kuten Melody, ja tämä tuo koulutukseen enemmän haastetta.

Molempien koirien kanssa on todella helppoa matkustaa ja heidät voi jättää kotiin yksin, eivätkä ole mitenkään eroahdistuneita. Ovat tottuneet kaikkiin Helsingin kulkuneuvoihin, joissa monet ovatkin tulleet ihastelemaan ja rapsuttelemaan koiriamme. 🙂

Kiitos tuhannesti Kulkureille ja varsinkin Sailalle ja Sallalle, koiravaraajillemme, hienosta työstä, jota teette nelijalkaisten ystäviemme hyväksi!

Terveisin,

Hanna-Kaisa ja Tomi

Rakkaat koiramme Melody ja Melly <3

Sekä kissamme Mauku, Zelda ja Nipsu sekä hamsterimme Luna ja Miyazaki <3

9.5. 2016
Melody ja Melly ovat saaneet kaverikseen vielä yhden koirakaverin: Mindyn. Tässä karvavoittoisen perheen kuulumisia:

“Elän elämäni onnellisinta aikaa, kun minulla on jo kolme kultaista adoptoitua koiraa ja kolme kissaa, joiden kanssa saan jakaa elämääni. Sekä tietysti myös yksi erityinen mies. Olen kiitollinen Kulkureille, jotka ovat antaneet minulle nuoresta iästäni huolimatta nämä ihanat lapset adoptioon. Aika on kulunut kuin siivillä ja kohta jo Melodyn (musta) kanssa 2,5v yhteistä matkaa.  
Melodyn 10/2013 ja Mellyn 5/2014 (iso valkoinen) oltua meillä suunnilleen kaksi vuotta laumamme täydentyi vielä yhdellä pienellä karvavauvalla 11/2015. Mindy (pieni valkoinen) oli kokonsa ja luonteensa (sekä osuvan nimensä) puolesta juuri sitä, mitä tarvitsimme laumaamme. Mindy on leikkisä kaikkien koirien kanssa toimeentuleva vauva. 

Mindy on kaikesta päätellen ensimmäinen oikea katukoiramme. Katukoiran viisautta emme voi aliarvioida. Mindy on repinyt kaiken syömäkelpoisen kodistamme, minkä irti saa. Mitään ruokaa ei saa jättää näkyville eikä lähellekään pöydän reunaa ja ruokatynnyrin päälle täytyi laittaa kahvakuula. Toisaalta häneltä sitten kesti monta viikkoa oppia maahan -käsky eli välillä on hieman hömelö. Hän on kuitenkin sopeutunut todella hyvin muutamassa kuukaudessa kotikoiran elämään. 

Persoonallisen näköisellä Mindyllä on kieli melkein koko ajan ulkona, koska alaleuka on liian lyhyt. Söpöydellään hän hurmaa oikeastaan kaikki. Aluksi Mindy pelkäsi kohti tulevia käsiä ja väisteli ihmisiä, mikä myös kertoo katukoiran elämästä. Melody ja Melly ovat kuitenkin auttaneet todella paljon ja rohkaisseet Mindya. Samaan aikaan Mindy on opettanut Melodylle ja Mellylle parempaa käyttäytymistä toisien koirien kanssa. Puurrfect! 

Melody ja Melly ovat koiraseurasta jokseenkin valikoivia, mutta toiveemme toteutui, kun Mindy on osoittautunut todella hienoksi koirankielen lukijaksi. Mindy ei haukkunut ja rentoutui muutamassa tunnissa kahden irlanninsusikoiran seurassa, jota emme olisi voineet toisen kahden kohdalla kuvitellakaan. 

Laumamme on toistaiseksi toimiva ja koiramme tulevat loistavasti toimeen yhdessä ja kissojen kanssa. Suurilta tuhoilta on vältytty, mitä nyt Mindy yhden kirjaston kirjan syönyt ;D 

Ei voi muuta sanoa kuin, että rakastan <3″
Lisätty uusi kuva.

Varaajana toimi Saila.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.