Kodin saanut kissa: MIKO

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Miko8MIKO

* n. 4 v

* uros (kastroitu)

* Rakvere, Viro.

Mustavalkoinen hurmaavaluonteinen Miko tarvitsee kodin, joka ei välitä sen pienestä puutteesta, siltä nimittäin puuttuu toinen etutassu. Miko on tullut tarhalle sellaisena ja voitu vain arvella, että se on ehkä joutunut johonkin onnettomuuteen ja tassu on jouduttu sen seurauksena amputoimaan. Tarhan eläinlääkärin mielestä amputointi olisi ollut parempi suorittaa koko jalkaan, sillä Miko käyttää myös tynkäjalkaansa. Lääkäri suosittelee, että sukkaa käyttämällä estettäisiin välillä jalan käyttö, ettei se saa kulumia tai tulehdu.

Miko on hieman onneton nyt, kun se joutuu istumaan tarhalla häkissä odottamassa kotia, jota se tuskin saa ainakaan Virosta. Miko sopisi kotiin, jossa se saisi vain rauhassa istua sylissä ja kehrätä. Miko tulee toimeen toisten kissojen kanssa, koirista ei ole tietoa, mutta se voidaan tarhalla testata tarvittaessa. Miko osaa käyttää vessaa oikeaoppisesti. Tarhalle se on tullut 13.5.2014 Tapan kaupungista.

Miko sai oman kodin 23.8.2014

2.10.2014 Kuulumisia kodista
“Voi tätä onnea. Miko kävi tänään lääkärintarkastuksessa ja sulatti kaikkien sydämet. Miko voi hyvin ja sai mukaan maistiaisia raksuista. Vaikka Mikon toinen etutassu puuttuu, on se kova menemään ja leikkimään, eikä tassun puute vaivaa.Miko on hurmuri. Se kehrää, “juttelee” ja nukkuu yöt omassa nojatuolissa.Mielipuuhaa on istua katsomassa kun kotona laitetaan ruokaa. Ja Mikohan tietää, että omassa ruokakaapissa on aina kaikkea hyvää. Kaikki on mennyt alusta pitäen todella hyvin. Miko saa paljon rakkautta eikä joudu kököttämään yksin ihmettelemässä. 4-vuotias Miko on kun syntynyt meidän perheeseemme ja on kaiken keskipiste. Mukana kuva kun Miko nauttii parvekkeella syksyn lämpimästä päivästä. “

Varaajana toimi Mari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: