Päivitetty 07.10.2014

Kodin saanut kissa: MIKO


Miko8MIKO

* n. 4 v

* uros (kastroitu)

* Rakvere, Viro.

Mustavalkoinen hurmaavaluonteinen Miko tarvitsee kodin, joka ei välitä sen pienestä puutteesta, siltä nimittäin puuttuu toinen etutassu. Miko on tullut tarhalle sellaisena ja voitu vain arvella, että se on ehkä joutunut johonkin onnettomuuteen ja tassu on jouduttu sen seurauksena amputoimaan. Tarhan eläinlääkärin mielestä amputointi olisi ollut parempi suorittaa koko jalkaan, sillä Miko käyttää myös tynkäjalkaansa. Lääkäri suosittelee, että sukkaa käyttämällä estettäisiin välillä jalan käyttö, ettei se saa kulumia tai tulehdu.

Miko on hieman onneton nyt, kun se joutuu istumaan tarhalla häkissä odottamassa kotia, jota se tuskin saa ainakaan Virosta. Miko sopisi kotiin, jossa se saisi vain rauhassa istua sylissä ja kehrätä. Miko tulee toimeen toisten kissojen kanssa, koirista ei ole tietoa, mutta se voidaan tarhalla testata tarvittaessa. Miko osaa käyttää vessaa oikeaoppisesti. Tarhalle se on tullut 13.5.2014 Tapan kaupungista.

Miko sai oman kodin 23.8.2014

2.10.2014 Kuulumisia kodista
“Voi tätä onnea. Miko kävi tänään lääkärintarkastuksessa ja sulatti kaikkien sydämet. Miko voi hyvin ja sai mukaan maistiaisia raksuista. Vaikka Mikon toinen etutassu puuttuu, on se kova menemään ja leikkimään, eikä tassun puute vaivaa.Miko on hurmuri. Se kehrää, “juttelee” ja nukkuu yöt omassa nojatuolissa.Mielipuuhaa on istua katsomassa kun kotona laitetaan ruokaa. Ja Mikohan tietää, että omassa ruokakaapissa on aina kaikkea hyvää. Kaikki on mennyt alusta pitäen todella hyvin. Miko saa paljon rakkautta eikä joudu kököttämään yksin ihmettelemässä. 4-vuotias Miko on kun syntynyt meidän perheeseemme ja on kaiken keskipiste. Mukana kuva kun Miko nauttii parvekkeella syksyn lämpimästä päivästä. “

Varaajana toimi Mari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.