Päivitetty 29.03.2015

Kodin saanut koira: MILLIX


1403-millix-prof-300x300MILLIX

* narttu

* noin 4 kk (arvioitu syntymäaika 11/2013)

* Romaniassa

 

 

 

 

16.03.2014
Pikkuruinen Millix ja sen sisar, joka on jo varattu Ruotsiin, pelastettiin Rosiorin kaupungista koirakeräilijältä. Paikallinen eläinsuojelija Cornelia Stan oli saanut vihiä naisesta, joka hamstrasi koiria, ja OneVet-klinikan henkilökunnan avulla hän on onnistunut saamaan niitä pois tolkuttomista olosuhteista. Millixillä on ikää noin 4 kuukauden verran. Se on tällä hetkellä 3 kg:n painoinen, eikä se suurensuureksi kasvakaan, arviolta 7 kiloiseksi.

Millix oli huomiosta ja hoitolan hälinästä hämillään, mutta viihtyi hyvin Dr. Adinan sylissä ja otti onnellisena vastaan saamansa rapsutukset. Kotiolosuhteissa se tulee varmasti reipastumaan, mutta mitään riekkujaa siitä tuskin tulee; se vaikuttaa enemmän tasaisen lempeältä koiraneidiltä.

Millixin herttaisen ulkomuodon ei sovi kuitenkaan antaa hämätä. Se tulee tarvitsemaan ihan oikeaa, monipuolista koiran elämää – sen paikka ei ole pehmoleluna sohvannurkassa 😉 Pikkuruisen kokonsa puolesta emme myöskään suosittele Millixiä perheeseen, jossa on aivan pieniä lapsia.

Uuden kodin on muistettava, että pentuun sitoutuminen on pitkän ajan päätös; koira tulee kuulumaan elämääsi parhaimmillaan 12-15 vuoden ajan. Omien resurssien arviointi ennakolta on hyvin tärkeää. Millix etsii sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, aktiviteetteja sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä. Muistathan, että koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin!

22.03.2014
MILLIX varattu omaan kotiin.

1.4.2014
Millix saapui omaan kotiinsa 29.3.2014.

29.3.2015
Millixen kotireveiset vuosipäivänä:

“MILLIX on asunut Suomessa nyt yhden vuoden, laskeutui Suomeen Hki-Vantaan lentokentälle lauantaina 29.3 2014 klo. 12.20 ja siellä tapasin pikkuruisen, passin mukaan n.5kk. ikäisen tyttökoiran ja koin erään elämäni parhaista hetkistä saadessani Millin syliini. Millix oli löydetty koirahamstraajalta paikallisen eläinsuojelijan Cornelia Stanin ja OneVet klinikan henkilökunnan avulla Rosiorin kaupungissa.

Millix on aivan ihastuttava, helppo, iloinen pieni ihme. Tullessaan oli painoa vaivaiset 2.275 kiloa eikä hän vieläkään n.1½ v. ikäisenä paina kuin 4.500kiloa. Mieheni ja minun elämään on tullut aivan uutta elämää Millin myötä, väsymätön leikki & lenkkikaveri, reipas mökkiläinen, on uteliaana ihan kaikessa mukana.

Millillä on myös serkkuja, lastemme koirat Leevi Amerikan akita, Viron rescue, venäjän laika Evita, kääpiövillikset Rose ja Hermanni sekä hetken aikaa enkelikoira Adam, musta, iäkäs keskikokoinen villis, joka tuli samalla lennolla Millin kanssa Romaniasta ja jolle tyttäreni menetti välittömästi sydämensä ja parin viikon jälkeen adoptoi em. villisten seuraksi.

Kiitämme Kulkureita mahtavasta työstä <3 <3 Kiitos!

And I will send my thankful greetings to all lovely people at the OneVet Clinic. Millix is so charming and beloved, really Our Best Friend.

Thank You All

Meri, Asko ja Millix Purhonen”

 

Varaajana toimi Jenni.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.