Enkelikoira: MINI ZORRO

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

MINI ZORRO

* n. 1,5-2-vuotias

* uros

* ei kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

1.12.2013

Mini Zorro on nimensä mukaisesti pikkuruinen, noin 5 kilon painoinen nuori uros. Se on luonteeltaan aktiivinen, reipas ja iloinen. Zorro tykkää ihmisistä & toisista koirista, ja soveltuisi mainiosti myös lapsiperheeseen – ei kuitenkaan pehmoleluksi 😉 Zorro tarvitsee liikuntaa, virikkeitä ja touhuamista siinä missä isompikin koira.

Zorro ja sen äiti Cora kuuluivat ennen vanhalle miehelle, joka on hyvin sairas. Mies joutui leikkaukseen, eikä hänellä ollut ketään, joka olisi huolehtinut koirista. Nyt Zorro odottaa uutta kotia Andan tarhalla Romaniassa. Vanha mies on pitänyt Zorrosta hyvää huolta, sen turkki kiiltää ja sitä on rakastettu. Nyt Zorro toivoisi löytävänsä oman perheen Suomesta, sellaisen, joka pitää huolta siitä seuraavat 10-15 vuotta.

10.12.2013

Kaikkien suureksi suruksi Mini Zorro menehtyi yllättäen kastraation jälkeen toistaiseksi tuntemattomasta syystä 8.12.2013.

Mini Zorron varausasiaa hoiti Taija.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: