Päivitetty 04.09.2014

Kodin saanut kissa: MINNIMINNI

* n. 10-12 v

* naaras (steriloitu)

* suomalainen.

Minni on sympaattinen, vanhempi rouvaskissa, joka ei tee itsestään numeroa ja sopisi loistavasti esimerkiksi jollekin vanhemmalle pariskunnalle uuteen kotiin. Minni on aika paksussa kunnossa, mutta eläväinen ja lempeä muori.

Minni odottaa omaa kotia Tampereella, jonne se pääsi kotihoitoon, kun iäkäs omistaja ei pystynyt siitä enää huolehtimaan. Lisätietoja Minnistä hetken päästä.

23.10.2013: Minni saapui kotihoitoon reilu kuukausi sitten ja parin päivän sängyn alle vilahtelun jälkeen on osottautunut hyvinkin sopeutuvaiseksi muoriksi. Minni on kovin leppoisa luonne, joka ei paljoa vaadi; lämmin syli, hellät rapsutukset, ystävälliset sanat riittävät pitämään rouvan kehrääväisenä. Toki ruokaa on hyvä saada säännöllisesti ja hiukan Minni esittää toiveita sen suhteen eli ihan joka laatu ei kelpaa -tosin rouvalla on vararavintoa kertynyt vyötärölle sen verran, ettei jokusen aterian väliin jättäminen vaarallista ole.

Sisäsiisti kissa, joka on tottunut ulkoilemaan valjaissa.Ei kuitenkaan erityisemmin ulos pyri eikä näin kylmien tultua ole avoimelle ikkunallekaan hypännyt istumaan. Minni on sosiaalinen puskija, mutta muista eläimistä se ei suuremmin välitä. Vastaanottavaisen ja lempeän kissan kaverina voisi mennä, mutta koirat aiheuttavat sähinää ja karvojen pystyyn nousua. Ehkäpä Minni nauttisi eniten eläkepäivistä ainoana paijattavana, perheen prinsessana. Hurinakonetta ja kainalokaveria kaipaavalle kaunis kissa, joka ikävuosistaan huolimatta on hyväkuntoinen ja eläväinen seniori, josta olisi vielä mukavaksi seuralaiseksi omalle ihmiselle.

26.8.2014 Kotihoidossa
“Minni on tyyni, tasainen ja rauhallinen kissaneito. Se viihtyy paljon itsekseen, mutta nauttii ihmisen kyljestä ja silityksistä. Toisista eläimistä Minni ole kovinkaan innostunut, mutta sopeutuvainen. Mikään sähläävä ja toohaava pentu tai nuoriso ei kylläkään herätä helliä tunteita. Ikää Minnillä on, mutta se erityisesti vielä paina. Kun en Minniä nuoruudesta asti tunne, en osaa sanoa onko rauhallisuus synnynnäinen luonteenpiirre vai iän tuomaa. Valjaissa ulkoilu ja avoimella ikkunalla istuskelu oli kesäaikaan Minnin mieleen, mutta nyt sateiden ja viilentyneiden säiden myötä ei ulos kiinnosta mennä. Ihaninta Minnille olisi oma ihminen, joka antaisi seuraa ja hellyyttä. Ei neiti paljoa muuta kaipaa. Minni on varsinainen kehruukone!” 🙂

Minni sai oman kodin 1.9.2014

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.