Kodin saanut kissa: MINNI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:


MINNI

* n. 10-12 v

* naaras (steriloitu)

* suomalainen.

Minni on sympaattinen, vanhempi rouvaskissa, joka ei tee itsestään numeroa ja sopisi loistavasti esimerkiksi jollekin vanhemmalle pariskunnalle uuteen kotiin. Minni on aika paksussa kunnossa, mutta eläväinen ja lempeä muori.

Minni odottaa omaa kotia Tampereella, jonne se pääsi kotihoitoon, kun iäkäs omistaja ei pystynyt siitä enää huolehtimaan. Lisätietoja Minnistä hetken päästä.

23.10.2013: Minni saapui kotihoitoon reilu kuukausi sitten ja parin päivän sängyn alle vilahtelun jälkeen on osottautunut hyvinkin sopeutuvaiseksi muoriksi. Minni on kovin leppoisa luonne, joka ei paljoa vaadi; lämmin syli, hellät rapsutukset, ystävälliset sanat riittävät pitämään rouvan kehrääväisenä. Toki ruokaa on hyvä saada säännöllisesti ja hiukan Minni esittää toiveita sen suhteen eli ihan joka laatu ei kelpaa -tosin rouvalla on vararavintoa kertynyt vyötärölle sen verran, ettei jokusen aterian väliin jättäminen vaarallista ole.

Sisäsiisti kissa, joka on tottunut ulkoilemaan valjaissa.Ei kuitenkaan erityisemmin ulos pyri eikä näin kylmien tultua ole avoimelle ikkunallekaan hypännyt istumaan. Minni on sosiaalinen puskija, mutta muista eläimistä se ei suuremmin välitä. Vastaanottavaisen ja lempeän kissan kaverina voisi mennä, mutta koirat aiheuttavat sähinää ja karvojen pystyyn nousua. Ehkäpä Minni nauttisi eniten eläkepäivistä ainoana paijattavana, perheen prinsessana. Hurinakonetta ja kainalokaveria kaipaavalle kaunis kissa, joka ikävuosistaan huolimatta on hyväkuntoinen ja eläväinen seniori, josta olisi vielä mukavaksi seuralaiseksi omalle ihmiselle.

26.8.2014 Kotihoidossa
“Minni on tyyni, tasainen ja rauhallinen kissaneito. Se viihtyy paljon itsekseen, mutta nauttii ihmisen kyljestä ja silityksistä. Toisista eläimistä Minni ole kovinkaan innostunut, mutta sopeutuvainen. Mikään sähläävä ja toohaava pentu tai nuoriso ei kylläkään herätä helliä tunteita. Ikää Minnillä on, mutta se erityisesti vielä paina. Kun en Minniä nuoruudesta asti tunne, en osaa sanoa onko rauhallisuus synnynnäinen luonteenpiirre vai iän tuomaa. Valjaissa ulkoilu ja avoimella ikkunalla istuskelu oli kesäaikaan Minnin mieleen, mutta nyt sateiden ja viilentyneiden säiden myötä ei ulos kiinnosta mennä. Ihaninta Minnille olisi oma ihminen, joka antaisi seuraa ja hellyyttä. Ei neiti paljoa muuta kaipaa. Minni on varsinainen kehruukone!” 🙂

Minni sai oman kodin 1.9.2014

Varaajana toimi Mari

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: