Päivitetty 27.08.2014

Kodin saanut koira: DEMI


DEMI

* n.2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

16.7.2014
Targovistessa toimija eläinsuojelija Mihaela Soare pelasti pikkuisen Demin kunnalliselta tarhalta ja sai järjestymän sille kotihoitopaikan, jossa Demi saa turvassa odottaa pääsyä omaan kotiin. Demi oli hyvin onnekas, ja niin tulee olemaan onnekas sen tuleva omistajakin, sillä Demi on varsinainen pieni timantti.

Demi on kooltaan noin 7 kiloa painava ja korkeutta sillä on alle 35 cm. Demi tulee toimeen kaikkien tapaamiensa koirien kanssa ja onpa sen mielestä kissatkin ihan ok tapauksia.

Luonteeltaan Demi on sosiaalinen, avoin ja reipas. Se tykkää kovasti ihmisistä ja rapsutukset, leikkiminen ja lähellä oleminen ovat parasta mitä Demi tietää. Elämänilo suorastaan pursuaa pienestä koirasta nyt sen päästyä turvaan ja energiaa pienessä koirassa riittää. Demi etsiikin reipasta omaa perhettä, jossa sen kanssa ulkoillaan ja leikitään riittävästi ja sille annetaan myös päänvaivaa aktivoinnin muodossa. Pelkäksi sohvaperunaksi Demistä ei ole.
Demiä voidaan ajatella lapsiperheeseenkin sen luonteen puolesta, mutta lasten leikkikaluksi sitä ei luovuteta.
Kotihoitopaikassa Demi on saanut oppia sisäsiisteyttä, eikä se myöskään ole kova haukkumaan, joten kerrostalokin varmasti sopisi sille asuinmuodoksi.

Vaikka Demi kuulostaa ihan unelmakoiralta, on ilman muuta selvää, että tulevan kodin täytyy alkuun varautua antamaan Demille aikaa tasaantua muutoksista ja asettua aloilleen. Moni asia myös saattaa olla sille jännittävä ja vieras, joten Demi tarvitsee tukea uuteen elämäänsä totuttautumisessa.

Demi tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi silä on mikrosiru ja eu-lemmikkipassi.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Jennille.

29.07.2014

Pikkuinen Demi on varattu omaan kotiinsa Suomeen. 🙂

 

27.8.2014
Demi saapui omaan kotiinsa 25.8.2014

 

Kuvat aukavat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.