Päivitetty 30.08.2014

Enkelikoira: MUPPET (nyk. Jekku)MUPPET

* noin 3,5 kk

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

Tämä nappisilmä on Muppet! Se on löydetty hylättynä kadulta kahden muun pennun kanssa eräästä kylästä Bukarestin liepeillä. Pennut löysi ja kuljetti turvaan Glinan tarhalle Asociata A Doua Sansan Carmenin ystävä. Pennuille on nyt aloitettu rokotusohjelma, ja ne ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa maaliskuun alussa.

Muppet on normaali, avoin, utelias, sosiaalinen ja leikkisä kaveri, josta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Sen on arvioitu syntyneen kutakuinkin lokakuun 2012 puolivälissä. Muppet etsii sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, puuhaa ja tekemistä, sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä seuraavaksi 10-15 vuodeksi.

Muistathan, että koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin. Muppet tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman passin omistavana.

Tutustuthan sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu kastroimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Yhteydenotot Taijalle.

  Päivitetty 21.1.2013

Muppet on varattu.

Päivitetty 3.2.2013

Muppet on saanut oman kodin <3

Päivitetty 2.3.2013

Jekku (ent. Muppet) sai elää onnellisena ja rakastettuna perheenjäsenenä touhukkaassa kodissa Suomessa, kunnes se menehtyi tapaturmaisesti jäätyään auton yliajamaksi.

Toivotamme voimia Jekun perheelle suuren surun keskellä.

Tassunjälkiä sydämessä,
kuin joku olisi kulkenut siitä vastikään.
joku kulki sydämeni yli,
sinäkö se olit koirani?
Ohimatkallako vain?
Et kai.
Kyllä pysyvästi sinne muutit.
Teit pesän lakanoihin,
merkkasit myös nurkat.
Kipitit läpi sydämen,  kurajaloin, karvoin.
Jätit tassunjälkiä sydämeeni.

Päivitetty 30.8.2014

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.