Päivitetty 07.12.2015

Kodin saanut kissa: MISHA


Misha 066MISHA

* n. 6 kk

* naaras

* suomalainen.

Sievä Misha on suomalainen löytökissa. Se on seurallinen ja utelias kissanalku, joka rrrakastaa ihmisiä, vaikkakin pienten lasten vauhti hiukan arveluttaa. Neidin lempipuuhiin kuuluu selvästi sylissä torkkuminen ja hoitotädin ”auttaminen” erilaisissa askareissa. Koirien kanssa tämä valloittava kissaneiti tulee hyvin toimeen ja jää välillä pitkäksikin aikaa seuraamaan koirakavereiden leikkiä.

Aikaisemmassa hoitokodissa Mishalla oli myös kissaseuraa ja se tuli hyvin toimeen kaikkien kanssa. Leppoisa leikkikaveri uudessa kodissa voisikin olla mieluisa juttu. Hiekkalaatikkoa Misha on käyttänyt mallikkaasti ja ruuan suhteen se ei ole turhan ronkeli, joskin kuivanappulat eivät tämän nuoren neidin mielestä tietenkään ole niin herkullisia kuin märkäruoka. 😀

Mishan anaalirauhaset ovat kerran tulehtuneet ja vaiva on hoidettu eläinlääkärissä. Tulevan kodin tulisikin huomioida, että anaalirauhasia saattaa mahdollisesti joutua tyhjentämään säännöllisesti ja tilannetta tulee seurata, etteivät ne tulehtuisi uudestaan. Misha on kotihoidossa Nurmijärvellä, jossa sitä voi sovitusti käydä tapaamassa.

Misha on saanut rokotuksen tehosteineen, sisä- ja ulkoloishäädöt sekä se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

Misha sai kodin toisen kissan ja koiran kaverina Helsingistä 18.6.2014.

4.12. 2015
Misha-kissa on nykyään nimeltään Luna, ja voi mitä mainioimmin uudessa kodissaan. Tässä sen viimeisimpiä kuulumisia:

“Kaikki on hyvin, ja Luna pysynyt terveenä 🙂 On kyllä maailman
aktiivisin kisu, keksii ihan kaikkea.. Ovet aukeaa kahvasta yhdellä hypyllä ja peilikaapin ovetki saadaan tiirikoitua auki (topsipuikkojen piilopaikka). On kyllä semmosia
lukitusjärjestelmiä saanut kehitellä, ettei mene vessaan
availemaan kaappeja tai lähde rappuun kahvaa avaamalla 😀 Mutta
ihana katti kakinpuolin silti!

Ja ylipäätään yhteiselo muiden elukoiden kanssa on mennyt
todella hyvin! Kissat rakastavat toisiaan ja Kiara-koira laittaa välillä Lunaan vähän vauhtia 😉 Kööriin on vielä vuosi sitten liittynyt pienikokoinen papparainen, espanjan rescue -koira. Että meillä alkaa olemaan lauma koossa :D”


Varaajana toimi Mari

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.