Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: MISS DIOR


MISS DIOR

* n. 4-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

12.06.2013

Romaniassa sterilointikampanjoita aktiivisesti suorittavat Ana-Lucia ja Irina olivat tavanneet tämän pikkumurun ja sen kanssa asuneen toisen pienen mustan nartun vieraillessaan Ramnicu Saratin kunnallisella kuolemantarhalla. Palattuaan myöhemmin hakemaan näitä narttuja turvaan, mustaa ei enää tarhalla ollut. Miss Dioriksi ristitty vaalea tyttö sen sijaan pääsi loukosta pois ja sai uuden mahdollisuuden. Se on juuri saapunut Bukarestiin OneVet-klinikalle ja etsii kotia Suomesta.

Voimme vain kuvitella, mitä tämä tyttö on joutunut elämänsä varrella kokemaan. Kaiken sen jälkeen Miss Dior on ymmärrettäväsi arka, ujo ja erittäin läheisyydenkaipuinen. Ja nälkäinen. Uuden kodin täytyy olla varautunut siihen, että sopeutumiseen ja erityisesti rohkaistumiseen menee aikaa. Perusluonteeltaan Miss Dior on hyvin kiltti. Olemme varmoja, että lempeällä kohtelulla siitä kuoriutuu hyvä kaveri, joka palkitsee omistajansa kärsivällisyyden loppuiän kestävällä ystävyydellä.

Miss Dior tulee toimeen toisten koirien kanssa, ja uudessa perheessä jo oleva reippaampi koirakaveri voisi olla hyvä apu sen opetellessa Suomi-koiran tavoille. Rauhallinen, aikuinen koti kauempana  keskikaupungin sykkeestä ja liikenteen melusta voisi olla sille sopivin ympäristö. Tämä ei suinkaan tarkoita, että Miss Dior tulisi olemaan vain omistajansa hihanpäällystä somistava fifi; kunhan se kotiutuu ja rentoutuu, se tarvitsee aktiivista koiran elämää siinä missä isompikin koira.

Miss Dior luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen kesä-heinäkuun taitteessa.

03.07.2013

Miss Dior on saanut OneVetin hoitolan henkilökunnan keskuudessa uuden lempinimen Hope <3 Neidillä on paino 7,9 kg:n verran.

16.07.2013

Ana-Lucia ja Irina olivat tänään tuoneet OneVetiin erään toisen koiran, ja kävivät samalla tapaamassa myös Miss Dioria. Se oli tunnistanut pelastajansa ja ollut onnesta mykkyrällä! Naiset kertovat sen olevan todella iloinen ja leikkisä, kuten tuoreista kuvista näkee, sekä kaikin puolin hyväkuntoisen näköinen, joskin hieman pullea 🙂

Nyt viimeistään Miss Diorin olisi aika saada oma koti. Se on reipastunut lyhyessä ajassa valtavasti, ja hoitolan hälinässä hilpeys saattaa hiipua hyvinkin nopeasti. Miss Diorista joku onnekas saa hyväntuulisen ystävän loppuiäkseen.

19.07.2013

Alla tuoreita kuvia hunajanvärisestä kaunottaresta! Kerrottavana on myös hyviä uutisia: kunnallisella tarhalla kadonnut Miss Diorin musta kaveri on löytynyt ja tuotu turvaan OneVet-klinikalle <3 Myös se tulee aikaan etsimään kotia Kulkureiden kautta.

30.07.2013

Lisätty lyhyt video Miss Diorista – miten herttainen se onkaan! Mutta missä olisi sille oma, turvallinen koti?

20.08.2013

Miss Dior on varattu omaan kotiin <3

31.08.2013

Miss Dior on saanut kodin Suomesta <3

Miss Diorin varausasioita hoiti Taija.

Tässä lyhyt video-otos leikkisästä Miss Diorista »

…ja tässä toinen video suloisesta neidistä OneVet-hoitolassa 17.7.2013 »

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.