Kodin saanut: ANTON

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

ANTON

* 3-4 v

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Anton on jäämässä kodittomaksi ja etsii sen vuoksi uutta kotia pikaisesti. Anton on luppakorvainen harmaa-valkea scottish fold. Luonteeltaan Anton-poika on tyypillinen skottilainen siten, että se on hyvin kiltti ja ystävällinen kaikille. Anton on myös hiljainen ja huomaamatonkin kissa. Anton on elänyt yksin sisäkissana koko elämänsä, mutta skottilaiset ovat sosiaalisia kissoja ja Antonkin voisi olla mielissään kissakaverista. Mutta sen tulee olla ehdottoman kiltti, sillä Anton tuskin osaa pitää puoliaan toisia kissoja vastaan.

Anton sai oman kodin Tampereelta heinäkuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuulumisia 30.8.2013: Anton on oikein leikkisä ja viihdyttää kotiväkeä suuresti! Myös silloin kun meillä on vieraita, hän on aika lailla huomion keskipiste. Hän on kaikessa mukana, ihmettelemässä ja osallistuen (kuten mun ompeluhommiin-jos ei muuten niin “saalistaa” näkymättömiä tyyppejä kankaan alta ja syö mun langat.. 🙂 Anton leikkii todella paljon ja yksi hauskimmista touhuista on, että se noutaa kissanmintulta tuoksuvaa leluaan meille. Tyyppi on kunnon koirakissa-noutaa hienosti!

Anton syö hyvin ja monipuolisesti-huvittavinta on, että se rakastaa yli kaiken myös salaattia ja kurkkua. Niitä kerjää kun ollaan esim. aamiaisella ja aamiaisen jälkeen annetaan välillä maistiaiset. Mutta paras herkku on kuivattu ankka 🙂

Antsa on ottanut kodin haltuunsa. Se pyörii täällä kuin talon valtias ja on mm. löytänyt monta mukavaa lepopaikkaa. Ulkoiltukin on, mutta valjaat ärsyttää Antoia vielä suuresti. Sinnikkäästi silti opetellaan.

Oikein hyvin siis menee. Kissa vaikuttaa olevan onnellinen uudessa kodissaan ja me ollaan onnellisia hänestä 🙂

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: