Päivitetty 04.09.2013

Kodin saanut: ANTON


ANTON

* 3-4 v

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Anton on jäämässä kodittomaksi ja etsii sen vuoksi uutta kotia pikaisesti. Anton on luppakorvainen harmaa-valkea scottish fold. Luonteeltaan Anton-poika on tyypillinen skottilainen siten, että se on hyvin kiltti ja ystävällinen kaikille. Anton on myös hiljainen ja huomaamatonkin kissa. Anton on elänyt yksin sisäkissana koko elämänsä, mutta skottilaiset ovat sosiaalisia kissoja ja Antonkin voisi olla mielissään kissakaverista. Mutta sen tulee olla ehdottoman kiltti, sillä Anton tuskin osaa pitää puoliaan toisia kissoja vastaan.

Anton sai oman kodin Tampereelta heinäkuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuulumisia 30.8.2013: Anton on oikein leikkisä ja viihdyttää kotiväkeä suuresti! Myös silloin kun meillä on vieraita, hän on aika lailla huomion keskipiste. Hän on kaikessa mukana, ihmettelemässä ja osallistuen (kuten mun ompeluhommiin-jos ei muuten niin “saalistaa” näkymättömiä tyyppejä kankaan alta ja syö mun langat.. 🙂 Anton leikkii todella paljon ja yksi hauskimmista touhuista on, että se noutaa kissanmintulta tuoksuvaa leluaan meille. Tyyppi on kunnon koirakissa-noutaa hienosti!

Anton syö hyvin ja monipuolisesti-huvittavinta on, että se rakastaa yli kaiken myös salaattia ja kurkkua. Niitä kerjää kun ollaan esim. aamiaisella ja aamiaisen jälkeen annetaan välillä maistiaiset. Mutta paras herkku on kuivattu ankka 🙂

Antsa on ottanut kodin haltuunsa. Se pyörii täällä kuin talon valtias ja on mm. löytänyt monta mukavaa lepopaikkaa. Ulkoiltukin on, mutta valjaat ärsyttää Antoia vielä suuresti. Sinnikkäästi silti opetellaan.

Oikein hyvin siis menee. Kissa vaikuttaa olevan onnellinen uudessa kodissaan ja me ollaan onnellisia hänestä 🙂

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.