Päivitetty 07.12.2013

Kodin saanut: NEITI-VALKEA (nyk. Liisa)


NEITI-VALKEA

* 7 kk (heinäkuussa 2013)

* naaras (steriloitu)

* suomalainen.

Neiti-Valkea on erittäin nätti ja suloinen neitokainen. Tyttö on muuten valkoinen, mutta selässä on mustia laikkuja jonossa. Näyttää siltä, että tyttö olisi vähän takanreunaan käynyt hieromassa selkäänsä. 😀 Neidin häntä on kokonaan musta ja hännänjuuressa on mutka, joka näkyy vähän kuvassakin kun se istuu.

Neiti on sosiaalinen niin muiden eläinten kuin ihmistenkin kanssa. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien on antanut silittää ja alkaakin heti kehräämään ja puskemaan. Eli tämä tyttö ei ole ollenkaan arkaa sorttia. Muiden kissojen kanssa Neiti on kaveria heti alussa, ja koirien kanssa tulee hyvin toimeen kunhan ensin tarkkailee koiria muutaman minuutin. Hetken päästä ollaan niidenkin kanssa jo kavereita. Tyttö ottaa mielellään vastaan rapsutuksia ja tulee viereen kiemurtelemaan. Mutta ei ole kuitenkaan itseään tyrkyttävää sorttia, vaan odottaa rauhallisena että ihminen tekee aloitteen. 😀 Neidille paras koti olisikin sellainen jossa on ainakin yksi kisu – tai koirakaveri, ja silityksiä tarjoava ihminen.

Tyttö on täysin sisäsiisti ja antoi jopa pestä itsensä suihkulla kynsimättä, kun oli päässyt itsensä matkan aikana sotkemaan. Neiti-Valkea asustelee hoitokodissa Lahdessa, jossa sitä voi käydä tapaamassa.

Neiti-Valkea madotetaan, rokotetaan, sekä merkitään tunnistemikrosirulla, joka rekisteröidään Turvasiru.fi-palveluun. Neiti käy myös steriloitavana, ennenkuin muuttaa uuteen kotiinsa.

19.7.2013: Neiti-Valkea on käynyt tänään rokotuksilla, steriloitavana ja saanut tunnistesirun. Tyttö oli lääkärinkin mielestä oikein ihana ja neiti hurmaa kyllä kaikki. Herättyäänkin oli heti puskemassa ja tervehtimässä. Nyt mennään sukka päällä sitten vähän aikaa.

30.7.2013: Neiti on rauhallinen ja hyvinkäyttäytyvä likka, istuu ikkunalla mietiskelemässä ennemmin kuin riekkuu ympäriinsä. Kiipeily tuntuu kiinnostavan, joten jonkinlainen kiipeilypuu olisi suotavaa hankkia omaankin kotiin. Neiti ei kaipaa toisesta kissasta varsinaisesti leikkikaveria eikä tuppaudu seuraan, mutta tykkää kyllä viettää aikaa muiden kanssa, joten kävisi vaikka vanhemmankin kissan seuralaiseksi. Neiti viihtyy sylissäkin jonkin aikaa rapsutettavana, mutta ei niin sylissä istuskelija ole. Itsenäinen ja kiltti neitikissa.

Neiti-Valkea tulee omaan kotiin steriloituna, kaksi kertaa madotettuna ja sillä on suomalainen rokotuskortti, johon on merkitty rokotteet kissaruttoa ja -flunssaa vastaan tehosteineen. Sillä on myös tunnistemikrosiru, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Neiti-Valkea pääsi samaan kotiin hoitokotikaverinsa Leilan kanssa Valkeakoskelle 30.8.2013.

Varaajana toimi Tiia

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.