Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: COSETTE (nyk. Ruska)


 

 

COSETTE

* 3-4v

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 

23.7.2013

Cosette asustaa tällä hetkellä pelastajansa kotona Romaniassa, mutta matkaa pian Onevetin hoitolaan odottamaan omaa kotiaan. Cosette on ollut aiemmin kotikoirana ja päätynyt omistajan sairastumisen vuoksi kunnalliselle koiratarhalle josta neito on käyty pelastamassa.

Cosette on pienikokoinen tyttö ja painaakin ainoastaan 5kg. Neiti on ystävällinen, lempeä ja kotioloissa melko rauhallinen koiratyttö. Se tulee moitteetta toimeen muiden koirien kanssa, eikä pidä turhaan meteliä itsestään. Nyt asuttuaan viikon verran kotihoidossa se ei ole haukkunut ollenkaan ja näin ollen tytön tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Sopeutuvaisena kilttinä koirana Cosette tulee toimeen hienosti myös kissojen kanssa ja lapsetkin neiti ottaa ystävällisesti vastaan.

Coseten kotikoira taustan vuoksi neiti onkin jo lähes sisäsiisti ja muutkin kotikoiran tavat on entuudestaan tuttuja. Toiveena olisikin nyt, että oma koti löytyisi pian ettei tämän pienen neidin kaikki opit mene hukkaan nyt kun se siirtyy hoitolan tiloihin kotiaan odottamaan. Cosette on kaikki mitä koiralta voi toivoa. Se on kiltti, ystävällinen, lapsirakas, sopeutuvainen, sosiaalinen ja jo ainakin osittain normaali kotikoiran tavoille opetettu. Kaiken tämän lisäksi se on myös äärettömän sievä. Enää puuttuukin se oma rakastava koti.

Cosette sopisi monenlaiseen kotiin, kunhan tulevassa kodissa olisi tarjota sopiva määrä aktiviteetteja, yhdessä oloa, rakkautta ja rauhallisia koti-iltoja. Coseten tulevan kodin tulee sitoutua neitiin tämän loppuelämäksi, sillä se on jo kertaalleen joutunut hylätyksi eikä pienen koiran päähän mahdu miksi tuo tuttu ihminen hänet vei pois.

10.8.2013

Cosette tulee matkustamaan Suomeen kotihoitoon 24.8.2013, jottei kaikki neidin kotikoirana opitut asiat ehdi unohtumaan Onevetin hoitolassa asumisen myötä. Neiti pääsee siis takaisin kotioloihin joista se on lähtenyt ja joihin se on jo ehtinyt tottua. Toivottavinta olisi jos Cosette pääsisi suoraan omaan rakastavaan kotiin, jotta sen ei tarvitsisi enää ikinä luopua ihmisistä joihin se on ehtinyt kiintyä.

24.8.2013

Cosette matkasi kotihoitoon Suomeen.

26.8.2013

Cosette on varattu omaan loppuelämän kotiin.

31.8.2013

Cosette on muuttanut jo omaan rakastavaan kotiinsa Suomessa ja alku uudessa kodissa on mennyt loistavasti. Neiti on kotiutunut muutamassa päivässä ja uudet omistajat ovat täysin rakastuneita tähän pieneen ilopilleriin joka pursuaa rakkautta ja elämäniloa. Onnea yhteiselle taipaleelle!

 

 

Kodin etsintää hoiti Tanja

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.