Päivitetty 30.08.2016

Kodin saanut koira:MISS PEGGY


Syntymäaika: 07/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
ei steriloitu

02.08.2016

Peggy on noin 1-vuotias mini tyttö, Mihaelalta. Pieni noin 4 kilon painoinen uskomattoman hurmaava nuori neiti. Todella ihmisrakas pikku pusukone. Tulee loistavasti juttuun kaikkien koirien ja kissojen kanssa, on sosiaalinen ja leikkisä ilopilleri. Ystävällinen ja kiltti luonne. Osaa olla nätisti kotioloissa ja vaikuttaa siltä että ollut aiemmin koti. Löytynyt siis Mihaelan kotikylältä kadulta. Siinä oli kököttänyt kadun varressa. Oli luutavasti ihan vastikään jätetty kun oli niin “ok” ja kunnossa. Liekö hylätty siksi kun pentuaika ohi ja koira ei olekaan kiva. Mutta Mihaelan mukaan koirassa ei ole mitään vikaa vaan se on pieni pala kultaa. Saanut rokotukset onevetissa ja neiti on menossa ihan pian steriloitavaksi. Matkustaa nätisti autossa, kotona ei hauku ja remmissä kävelemisestäkään ei ollut moksiskaan.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Peggy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Peggy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

02.08.2016

Miss Peggy varattiin omaan kotiinsa ennekuin ehti sivuille. 🙂

27.08.2016

Pikkuinen Miss Peggy saapui omaan kotiinsa Suomeen.

Peggy Romaniassa

Peggy Romaniassa

Peggy hymyilee

Peggy hymyilee

Pikku Peggy 07/2016

Pikku Peggy 07/2016

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.