Päivitetty 03.09.2016

Kodin saanut koira: BOGU (nyk. Boogie)


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu


6.6.2016

Eläinsuojelija Ioana Bodean mies löysi Bogun läheltä Pitestin kaupunkia. Löytöhetkellä koira oli aika heikossa kunnossa, sillä oli paljon punkkeja sekä sen turkki oli ihan likainen ja takkuinen. Se on varmasti kerennyt jonkin aikaa elää kadulla ennen löytymistään. Kuka tietää, ehkä sillä on joskus ollut omistaja mutta sitten se hylättiin jostakin syystä, tai ehkä Bogu on syntynyt kadulle ja selviytynyt yksinään kunnes sattuman kautta Ioanan mies löysi sen. Nyt Bogu on turvassa OneVetin klinikalla odottamassa sen oikean kodin löytymistä.

Bogu on seurallinen pikkuherra ja se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Se on varsin kompakti paketti, painoa sillä on noin 7kg sekä korkeutta sillä on noin 30cm.

22.6.2016
Bogusta lisätty kaksi videota. Missä mahtaa olla Bogun oma koti?

27.6.2016
Bogu on saanut viileämmän kesälookin itselleen. 🙂 Video iloisesta Bogusta lisätty.

13.7.2016
Yhdistyksen aktiivien vieraillessa OneVetin klinikalla he tapasivat myös Bogun. Tämä koiraherra on luonteeltaan kovin nöyrä ja sen tapana onkin ryömiä ihmisten luo rapsuteltavaksi. Ihmisen huomio on sille tosi mieluista ja se tykkää muutenkin olla ihmisen lähellä. Bogu on oikein reipas ja kohtelias koira jonka elämänilo ei ole kaikonnut menneisyydestään huolimatta. Siltä puuttuu joitakin hampaita mutta muuten suu näyttää olevan kunnossa. Lisätty uusia kuvia sekä video jossa Bogu nappaa kärpäsiä ilmasta.

1.8.2016
Bogusta lisätty uusi ihana video. 🙂

29.8.2016
Bogun toive on kuultu ja se on varattu omaan kotiin! Onnea Bogu ja koti <3

3.9.2016
Bogu on lentänyt yölennolla Suomeen ja sai uudeksi nimekseen Boogie.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bogu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bogu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Krista Norvasuo

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.