Päivitetty 05.09.2016

Kodin saanut koira: GINNO


Syntymäaika: 04/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
ei kastroitu

23.07.2016

Ginno päätyi yhteistyökumppanimme Luiza Mandrun hoteisiin, koska sen edellinen omistaja oli hylännyt sen metsään, luultavasti siksi että Ginno oli leikittänyt kanoja leikkikavereiden puutteessa. Se ei suinkaan satuttanut niitä mutta pentumaiseen tapaan haki niitä leikkimään ja sai tästä syystä selkäänsä ja lähtöpassit. Metsän ohi kulkenut nainen Luizan kylältä näki kun pentu jätettiin ja haki sen talteen ja toimitti Luizalle.

Ginno on Luizan mukaan yksi aurinkoisimmista koirista ikinä. Se on aina iloinen ja täpinöissään kaikesta. Ginnon yleisilme on iso hymy ja se onkin äärettömän hyväluontoinen pieni koiran alku. Ginno on leikkisä ja hyvin sosiaalinen. Ollut sekä kissojen että koirien kanssa. Utelias ja ihmisrakas pieni karvanassu kaipaisi nyt omaa kotiaan jossa se saa olla pentu ilman että sitä mätkitään siitä hyvästä.

Painoa pikkumiehellä on tällä hetkellä noin 3 kiloa.  Ginno tulee jäämään kooltaan pienehköksi, aikuispaino tulee olemaan varmaankin varmaan noin 7-8 kiloa. Ikää pojalla on tällä hetkellä noin kolme ja puoli kuukautta.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Ginno saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna (mikäli tämä fyysisesti on mahdollista enne tuloa), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi  on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Ginno tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (yhteyshenkilöön) ennen kastrointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

26.7.2016

Ginno on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

02.09.2016

Suloinen Ginno saapui omaan kotiinsa Suomeen.

Ginnon yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.