Päivitetty 23.03.2014

Kodin saanut koira: MONA


Mona lentokentällä 10.3.2014

Mona lentokentällä 10.3.2014

MONA

* n. 5-6 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 


7.3.2014
Mona on noin 6-vuotias steriloitu tyttökoira. Se päätyi Kulkurien adoptio-ohjelmaan Bukarestin kaduilta, kun se juoksi lumimyrskyssä romanialaisen eläinlääkärin auton eteen. Eläinlääkäri Adina Vladut nappasi tämän pikkuisen mukaansa ja vei sen Onevet-eläinlääkäriklinikalle lämpimään hoidettavaksi. Klinikalla tuosta hätääntyneestä pikkukoirasta sukeutui maailmaa syleilevä, kaikkia rakastava, pussaileva ja syliin pyrkivä iloinen pikkuväkkärä.

Mona painaa noin 6-7 kg ja on noin 35 cm korkea. Se on todella laihassa kunnossa, ja hienoinen painonnousu olisi varsin suotavaa.

Mona on todennäköisesti ennen kadulle joutumistaan asunut oman perheensä kanssa kotonaan, niin välittömästi se kaikkiin ympärillä oleviin ihmisiin suhtautuu. Se tulee toimeen myös toisten koirien kanssa. Kissoja se ei ole vielä päässyt kohtaamaan. Eräs klinikan työntekijä sanoi Monasta, että se pärjää missä vain, kunhan saa tarpeeksi hellyyttä ja huomiota. Mona vaikuttaa positiiviselta ja sopeutuvaiselta, ja on valmis viettämään loppuelämänsä rakastavassa ja huolehtivassa kodissa.

Mona saapuu kotihoitoon Suomeen 10.3.2014.

Mona saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen harkittua yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

15.3.2014
Mona on kotihoidossa Suomessa ja sitä pääsee tapaamaan sovitusti Hyvinkäällä.

16.3.2014
Kuulumisia kotihoidosta:

Mona on nyt ollut kotihoidossa hieman yli viikon. Mona on todella reipas ja iloinen pikku neiti, joka nauttii kaikesta saamastaan huomiosta, silityksistä ja sylissä olemisesta. Mona on tällä hetkellä aika hoikassa kunnossa ja olisikin suotavaa, että saisi vähän lisää painoa.

Mona on myös jokseenkin omistuksenhaluinen ja hyvin kiintyvä luonne. 😉 Muutaman kerran, jäädessään kotiin yksin on vähän itkenyt ja vinkunut ihmisen perään, mutta rauhoittuu varmasti ajan kanssa. Neiti kävelee oikein nätisti hihnassa, kaikki hätänsä tekee ulos ja osaa jopa pyytää ulos hädän yllättäessä.

Tulee ihan mukavasti toimeen muiden koirien kanssa ja Rakastaa ihmisiä. 🙂 On päässyt tutustumaan myös lapsiin ja tuntuu suhtautuvan kaikkiin ihmisiin avoimin mielin. Lenkillä ei hauku muille koirille tai ihmisille. Kerrassaan mahtava persoona ja niin rakastettava!!

Monalle lisätty kotihoidossa otettuja kuvia.

23.3.2014
Mona löysi oman kotinsa ja matkaa sinne 24.3.2014.

Varaajana toimi Evi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.