Päivitetty 30.04.2017

Kodin saanut koira: MOUSAKA


Syntymäaika: 8/2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

24.3.2017
Kuten niin monen muunkin romanialaisen koiran , tämänkin pikkuisen tarina alkoi kadulta jone se oli jäänyt yksin harhailemaan. Onneksi se saatiin pelastettua turvaan Onevetiin, jossa se saa nyt odottaa oman loppuelämän kodin löytymistä. Pikkuinen houkuteltiin ihmisten luo mousakan avulla, joten koira sai nimensä sen mukaan.

Mousaka on rauhallinen ja heposti käsiteltävä. Se on hyvin pienikokoinen, 5-7 kg painava.  Muistathan, ettei pienikään koira ole sylissä kannettava maskotti vaan kaipaa aktiviteetteja, rakkautta, rajoja, liikuntaa sekä roppakaupalla positiivista vahvistamista

Mousaka on todella suloinen ja lempeä tyttö. Se on alistuvan oloinen ja hakee tutusta koirakaverista ja ihmisestä tukea. Tyttönen hyötyisi turvallisesta, lempeästä kodista, ja ystävällismielinen koirakaverikin voisi tulla kyseeseen.

Kompaktin kokoinen tyttönen on “helpon” oloinen koira, herkkäilmeinen ja ihana pikku nössykkä.

13.4.2017
Mousaka on varattu omaan loppuelämän kotiin.

30.04.2017
Mousaka matkusti eilen 29.4 Suomeen oman perheensä luokse.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mousaka saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, steriloituna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mousaka on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.