Päivitetty 19.06.2017

Kodin saanut koira: MUNYECA ( nyk. Hertta)


Syntymäaika: 5/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

8.5.2017
Munyecalla on joskus ollut koti, mutta tuntemattomasta syystä sen omistaja hylkäsi sen. Onneksi entinen omistaja hylkäsi tytön sentään Onevetin klinikalle, sillä nyt tyttö pääsee etsimään sitä ikiomaa, ja ehdottomasti koko loppuelämän sitoutunutta sekä rakastavaa kotia Kulkurien adoptio-ohjelman kautta.

Munyeca on nuori aikuinen, vasta noin yhden vuoden ikäinen pienikokoinen tyttökoira. Korkeutta sillä on n. 30cm ja painoa vain n. 6kg. Malliltaan hän on suloinen pötkylä, kuten kuvista näkyy. Turkki on pörröinen ja todella kauniin värinen. Munyeca on strelioitu aivan hiljattain ja olisi kaikin puolin valmis löytämään ikioman kotinsa, jossa sitä ei enää koskaan hylätä.

Munyeca on kiltti ja rakastaa ihmisen huomiota. Pientä ujostelua on ilmassa, mutta kotiuduttuaan tytöstä kuoriutuu mitä todennäköisimmin leikkisä ja reipas tyttönen. Koska Munyeca on vasta hiljattain steriloitu, ei meillä ole vielä kokemusta siitä, kuinka se mahdollisesti tulee toimeen toisten koirien kanssa. Kissoja Munyeca pelkää, joten kissakotiin sitä ei tulla luovuttamaan.

10.5.2017
Pienen Munyeca-tyttösen elämä sai tänään aivan mahtavan uuden tuulahduksen, kun se varattiin ikiomaan loppuelämän kotiinsa, jossa sitä rakastetaan ja jossa sille annetaan mahdollisuus tasapainoisen koirakansalaisen onnelliseen elämään. Kiitos ihanalle tulevalle perheelle! <3

4.6.2017
Pienestä Munyeca-tyttösestä tuli Hertta, kun se lensi oman perheensä luokse 4.6.2017. <3

_________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Munyeca saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Munyeca on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Munyecan yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.