Päivitetty 07.06.2016

Kodin saanut koira: MYRTTI


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloidaan

 

05.04.2016
OneVet on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Onevetissa työskentelevä, toinen klinikan perustajista Dr. Adina löysi ihanan Myrtin makoilemasta tien varresta, aivan kun se olisi ottanut aurinkoa, ja nämä olivatkin ensiaskeleet kohti pienen neidin uutta elämää. Myrtti asuu nyt Onevetin koirahoitolassa Cobosassa ja odottaa, että sille löytyisi oma, rakastava koti.

Myrtti tulee hoitolassa hienosti toimeen toisten koirien kanssa, mutta ulkona pihalla vapaana se on jonkin verran vetäytyvä ja tarkkailee tapahtumia sivusta. Herttainen Myrtti kaipaa jo kovasti rauhallista kotia, jossa se varmasti reipastuu hyvinkin pian. Ihmisten sylissä neiti vaikuttaisi olevan hyvinkin tyytyväinen.

Myrtin pitkä turkki on vielä jonkin verran takkuinen ja huonossa kunnossa. Neiti on saanut hoitoa sikaripunkkiin ja ajan myötä varmasti niin turkin kuin ihonkin kunto parantuu yhä enemmän. Sikaripunkista voit lukea lisää tästä.

Painoa tällä ihastuttavalla neidillä on arvion mukaan noin 6kg ja säkäkorkeutta noin 30cm. Myrtin hampaat on hyvässä kunnossa.

12.05.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 6.5 he vierailivat Onevetin koirahoitolassa, jossa monen muun koiran tavoin myös Myrtti odottaa omaa kotiaan. Tästä herttaisesta neidistä saimme seuraavanlaisia kuulumisia:

Myrtin polvet tutkittiin tapaamisen yhteydessä ja ne on kunnossa. Olemukseltaan Myrtti on todella rauhallinen koira, joka viettää aikaa hoitolan pihassa, vapaana suuressa koiralaumassa. Tuntemattomia ihmisiä kohtaan Myrtti on hieman ujo, mutta se antaa kuitenkin erittäin hienosti käsitellä itseään, pikkuisesta jännityksestä huolimatta. Myrtti on hirmu kiltti, ihana ja sympaattinen pienikokoinen tirriäinen.

Lisätty uusia kuvia Myrtistä toukokuulta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Myrtti saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Myrtti on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

18.05.2016
Ihana Myrtti on varattu ikiomaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Myrtille ja sen tulevalle perheelle <3

07.06.2016
Myrtti lensi omaan kotiinsa 04.06. Tervetuloa Suomeen Myrtti <3

Myrtin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.