Päivitetty 03.06.2014

Kodin saanut koira: NINA


Kaunis Pikku-Nina

Kaunis Pikku-Nina

 

NINA

* 5-6-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

2.4.2014
Kodittomien koirien määrä Romaniassa on valtava ongelma, ja ainoaksi tehokkaaksi keinoksi taistelussa sen pienentämiseksi on todettu koirien kastroinnit/steriloinnit. Tätä arvokasta työtä oli Onevetin Dr. Adina tekemässä 3.2. Targovistessa, kun hän löysi kadulta pienen Ninan. Tytön onneksi se pääsi tuolloin matkaamaan Dr. Adinan mukana takaisin Onevetin hoitolaan, jossa Nina tällä hetkellä asustaa odotellen sitä ihkaoikeaa loppuelämän kotia.

Nina tulee hyvin toimeen hoitolan muiden koirien kanssa, vaikkakin ujoa tyttöä hieman muut koirat jännittävät. Ulkona vapaana ollessaan Nina kuitenkin on reippaampi, joten varsinaisesti arasta koirasta ei tässä tapauksessa voida puhua. Ihmisiä kohtaan Nina on kiltti ja ystävällinen.

Painoa piskuisella Ninalla on noin 5-6 kg ja säkäkorkeutta 30-35 cm. Ninalle haetaan kotia joko aikuisperheestä tai perheestä, jonka lapset ovat jo vähintään kouluikäisiä. Pienten lasten perheeseen Ninaa ei tulla luovuttamaan.

Tulevalta kodilta tullaan vaatimaan aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa pikkuneidille kaikki tarvittavat kotikoiran taidot.

26.5.2014
Nina on varattu Omaan Kotiin Suomeen, jonne tyttö lentää jo sunnuntaina 1.6.

Ninaa kodinetsinnässä auttoi Johanna R.

Alla video Ninasta ja sen kavereista Onevetin hoitolassa. Nina on videolla innokas ja iloinen tervehtijä, jolle Kulkureiden Taija juttelee aivan videon alussa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.