Kodin saanut: NODZU

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

NODZU
* 1-vuotias
* naaras (steriloitu)
* Virossa.

 

 

 

 

Nodzu on pieni, enintään 1-vuotias tyttökissa, jolla on upea marmorikuvioinen turkki. Tyttö on myös hyvin mukavaluonteinen ja luottavainen. Pitää paljon leikkimisestä, ihmisistä ja muista kissoista. Nodzu on todella hyvä lastenkin kanssa.

Nodzu oli ilmeisesti talvella ollut auton alla lämmittelemässä ja nukahtanut, eikä huomannut että auton moottori käynnistyi. Toinen korva oli kuin sulanut umpeen ja siihen jouduttiin leikkaamalla tekemään uusi korvakäytävä. Nyt vaikka toinen korva Nozdulta puuttuu melkein kokonaan, se ei enää vaivaa sitä. Nodzu odottaa omaa uutta kotia Tallinnan kissojen Turvakodussa.

Nodzu sai kodin Virosta.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: