Päivitetty 19.07.2015

Kodin saanut: NONA


NONA

* noin 4-5-vuotias

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

17.06.2013

NoNa (Girl with No Name), sosiaalinen, rapsutuksista nauttiva tyttö, on varattu omaan kotiin Suomeen <3

23.07.2013

NoNa on saanut oman kodin Suomesta <3

NoNan varausasioita hoiti Taija.

23.07.2013

Kun NoNa on ollut nyt vuodenpäivät Suomessa, saimme neidin perheeltä kotikuulumisia:

“NoNa on 22.7.2014 ollut meillä tasan yhden vuoden. Olemme niin onnellisia tästä kultamurusesta, vaikka ihan helppoa ei koko ajan olekaan ollut. Meillä on kaksi ragdoll-kissaa, joihin NoNa suhtautui aluksi väliinpitämättömästi. Kissat olivat uteliaita uuden systerin suhteen. Jossain vaiheessa NoNa päätti, että hän on tämän talon valtiatar ja piste. Iso noin 9-kiloinen Mocca-kissa ei sitä ihan sähisemättä niellyt, pienempi ja arempi Kalle pelästyi uutta komentoa. Me, mami ja papi, olimme aivan hämillämme ja pahoillamme.

Aika kului ja aina, kun huokaisimme, että nytkö olisivat elukat sopeutuneet, niin eikös vaan hirveä metakka, sähiseminen ja sylkeminen ja haukkuminen. Ja taas meillä paha mieli, mitä olimmekaan tehneet rauhalliselle kodillemme. Aikaa kului lisää, jolloin yhteiset ulkoilut alkoivat sujua: NoNa tuntui kunnioittavan kissoja ulkona, mutta kodin sisäpuolen oli päättänyt vielä omistaa. Vielä hieman lisää aika on kulunut, nyt siis tasan vuosi, ja suhteet alkavat olla jokseenkin kunnossa. Ystäviä eivät kissat koiran kanssa ole, mutta jonkunlainen yhteiselo on saavutettu.

Ensimmäisessä kuvassa NoNa on vielä Andan tarhalla kesäkuussa 2013 ja toisessa kuvassa omalla pihallaan Mäntsälässä syksyllä 2013. Murusemme oli tulossa Kulkureitten kotia etsiviin ja kuvan alla luki No Name girl, josta mieheni keksi hänelle nimen NoNa. Koira on sopeutunut niin hyvin kuin olisi koko ikänsä meillä ollut. Mitään ongelmaa, kissajutun lisäksi, ei ole ollut. Pikkupojista ei pidä, varsinkaan hupparipäisistä, eikä kaikista miehistä. Mutta kun saa rauhassa tutustua ja huomaa, että ihminen on ihan ok, tykästyy kaikkiin ja pusuttelee mielellään. Poikakoirista pitää erityisesti ja rajuista riehumisleikeistä.

Kiitos Andalle ja Alinalle, joka oli tuomassa NoNaa sekä Taijalle ja kaikille Kulkureitten aktiiveille, jotka jaksatte tätä raskasta ja samalla ihanaa ja arvokasta työtä.

Terveisin,
NoNa, Mocca, Kalle, Pirkko ja Aki”

19.7.2015
Saimme Nona-koiran omistajilta ihastuttavia kuulumisia siitä, miten haaveista voi tehdä totta ja unelmat on mahdollista toteuttaa, kun uskaltaa rohkeasti tarttua elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin. Ja tottakai tätä kaikkea onnea täydentävät rakkaat eläinystävät, jotka kulkevat rinnalla no matter what <3

”Kirjoittelen Etelä-Ranskasta, Villefranche de Conflentista, joka on pikkuinen kylä ihan Espanjan rajan tuntumassa. Olemme muuttaneet tänne pitämään pientä aamiaismajoitusta. Eräs kaverimme totesi Nonan olevan varsinainen maailmanmatkaaja: ensin Romaniasta Munchenin kautta Suomeen, nyt Barcelonan kautta Ranskaan.

Kiitämme Rescueyhdistys Kulkureita, erityisesti Taija Jolankia, että saimme hienon, viisaan ja sopeutuvan koiran, joka nyt vahtii kotiamme ja suojelee kissojamme täällä uudessa maassa. Seuraamme täältä jatkuvasti Kulkureitten toimintaa ja yritämme auttaa mahdollisuuksiemme mukaan. Ystävällisin terveisin, Nona, Mocca ja Kalle, Pirkko ja Aki”

Me Kulkurit toivotamme ilon täyttämiä hetkiä Nonan perheelle Ranskan auringon alle ja onnea uuden elämänne taipaleelle! <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.