Päivitetty 09.03.2018

Kodin saanut koira: OILI


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
Romanian kaduille syntyy päivittäin lukuisia uusia koirapentueita, joita kukaan ei halua. Pentuja on kaikkialla ja vain pieni osa näistä pikkuisista päätyy paikallisten eläinsuojelijoiden hoiviin saaden mahdollisuuden parempaan elämään. Herttainen ja kiltti Oili on hyvin onnekas, sillä se on saanut mahdollisuuden elää rakastettuna perheenjäsenenä Suomessa. Oili on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan ahkeran ja eläinrakkaan Mihaela Soaren kautta.

Ihana Oili on hyvin leikkisä, aktiivinen ja ystävällinen nuorukainen, joka tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa. Ihmisiä kohtaan Oili on sosiaalinen ja reipas.

Oili on kooltaan pieni noin 8 kg.

08.03.2018
Erityisen herttainen ja kaunis Oili lensi eilen 7.3 omaan kotiinsa. Tervetuloa pikkuinen, sinua on todella odotettu <3

09.02.2018
Oili on varattu omaan kotiin Suomeen.
____________________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Oili saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Oili on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Oilin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.