Päivitetty 12.01.2023

Olemme lanseeranneet uudet jäsenmuodot


Uudistamme jäsenmuotomme 1.1.2023 alkaen, ja mahdollista on nyt varsinaisen jäsenyyden lisäksi liittyä yhdistyksen tukijäseneksi, perhejäseneksi tai nuorisojäseneksi. Uudistamme myös yritysjäsenyytemme vielä tammikuun aikana.

Kaikille nykyisille jäsenillemme on lähetetty sähköpostiin linkki, jonka kautta oman jäsenyyden päivittäminen haluttuun muotoon onnistuu helposti. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyydestäsi, haluat perua jäsenyytesi tai tarvitset apua päivittämisessä, ole yhteydessä jäsensihteeriimme Stefaniehen stefanie.lindroos@kulkurit.fi.

Tutustu uusiin jäsenmuotoihin alla!

 

 

Tukijäsenyys (jäsenmaksu 30 €/kalenterivuosi)

Tukijäsenenä autat eläimiä ja tuet työtä kodittomien koirien puolesta maksamalla vuosittaisen 30 € jäsenmaksun. Tukijäsenenä saat käyttöösi upeat jäsenedut ja kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen. Tukijäsenellä on myös läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa, joten pääset mukaan seuraamaan yhdistyksen ydintoimintoja läheltä.

Nuorisojäsenyys (jäsenmaksu 18 €/kalenterivuosi)

Nuorisojäsenyys sopii erinomaisesti kaikille 0-17 -vuotiaille, jotka haluavat osallistua maailman kodittomien koirien auttamiseen. Myös nuorisojäsenet saavat 18 € vuosittaisella jäsenmaksulla käyttöönsä jäsenedut sekä kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen.

Perhejäsenyys (jäsenmaksu 27 €/kalenterivuosi)

Voit liittyä perhejäseneksi, kun joku ruokakunnassasi on jo täyden jäsenmaksun maksava tukijäsen. Perhejäsenen vuosittainen jäsenmaksu on 27 € ja perhejäsen saa täysin samat edut kuin muutkin tukijäsenet. Perhejäsenen jäsenhakemukseen tarvitaan myös jo jäsenenä olevan perheenjäsenen tiedot.

Varsinainen jäsenyys (jäsenmaksu 37 €/kalenterivuosi)

Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä pääset osallistumaan päätöksentekoon ja vaikuttamaan ruohonjuuritasolla äänioikeudellasi yhdistyksen kokouksissa. 37 € vuosittaisella jäsenmaksulla varsinaiset jäsenet saavat myös käyttöönsä jäsenedut ja kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen. Varsinaisten jäsenten on oltava 18 vuotta täyttäneitä.

 

Klikkaa kuvaa lukeaksi lisää jäsenyydestä

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.